Top50 2023

Apacer: Novi Anti-šok eksterni hard diskovi

AC202red_obverse_hi

Liniju svojih eksternih hard diskova Apacer je dopunio novim modelom, koji omogućava OneTouch bekap – AC202. Ovaj anti-šok model na testu je preživeo pad sa visine od 90 cm, zahvaljujući posebnoj aluminijumskoj površini koja mu omogućava visok nivo zaštite prilikom slučajnih padova. Zaštitni sloj od aluminijuma obezbeđuje lakšu prenosivost, a ujedno je i antiabrazivan.

AC202 nudi dva načina bekapa podataka: manuelni (pomoću BackupManager-a) i OTB (one touch backup). Backup Manager je softver koji obezbeđuje ručno podešavanje čuvanja podataka. Osim toga, ovaj softver može da podeli disk na dve particije: Sigurna zona i Javna zona. Ova jedinstvena funkcija korisnicima pruža mogućnost da podatke razdvoje na one koje ne žele da dele ni sa kim i one koji su dostupni i drugim korisnicima diska. OTB je funkcija koja omogućava da jednim pritiskom na dugme kopirate muziku, video fajlove ili bilo šta što ne želite da bude izgubljeno.

Ukoliko se odlučite za kupovinu ovog korisnog komada hardvera, moći ćete da birate između dve varijante: elegantnog crnog sa ivicama u boji zlata i stilizovanog crvenog modela. Što se tiče kapaciteta, raspoloživi su diskovi od 250 GB do 500 GB.

Pročitajte i:  DIDS 2024 - Budućnost je… sada!

Apacer-ovi eksterni diskovi su od skora dostupni zajedno sa trajal verzijom Norton Internet Security 2009 antivirusa u trajanju od 60 dana, a mogu se kupiti u kompjuterskim radnjama List i Comtrade Shop.

Izvor: www.apacer.nl

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,