BIZIT plus

Aplikacije koje vode računa o novcu

Vaš Android telefon će ubrzo postati vaš e-novčanik. Već sada posredstvom mobilnog uređaja možete da naručujete, kupujete i plaćate, a vremenom će se ta funkcionalnost širiti. Uz pravu aplikaciju sve je lakše. 

ProCredit Info App  procredit bank logo

ProCredit Info aplikacija za Android vam omogućava da 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, sa bilo kog mesta, samo jednim dodirom prsta:

ProCredit– pogledate listu ekspozitura i bankomata ProCredit banke
– pronađete vama najbližu ekspozituru ili bankomat
– pregledate kursnu listu, vrednosti Euribora i Belibora, kao i indikativni kurs za naredni dan
– pozovete ProCredit banku ili zatražite da banka pozove vas
– izračunate ratu kredita i pogledate plan otplate, uz pomoć kreditnog kalkulatora
– redovno se informišete o novostima iz ProCredit banke

 

Troškovi i zarada novac

Da li se nekada zapitate koliko novca trošite na dnevnom, nedeljnom, mesečnom ili godišnjem nivou?
Troškovi i zarada je odlična aplikacija koja vam omogućava detaljan uvid u to koliko trošite u različitim kategorijama, standardnim ili u kategorijama koje sami kreirate. Kao što možete da beležite troškove, možete da beležite i zaradu, a razlika će biti prikazana kao ušteda. novac app

Aplikacija je izuzetno jednostavna za korišćenje i veoma lepo dizajnirana. Podeljena je u tri odeljka:
Spendings: dodavanje i praćenje troškova
Earnings: dodavanje i praćenje zarade
Savings: razlika unetih troškova i zarade daje ukupnu uštedu, kao i informacije o zaradi na mesečnom nivou

Pomoću ove aplikacije imamo vrlo jasan uvid u svoju ukupnu zaradu/potrošnju, ali i eventualnu uštedu i da tako optimizujemo nepotrebne troškove. Prolaskom kroz kategorije (Day, Week, Month), dostupne su nam tačni iznosi troškova/zarade na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou.
U odeljku Category, nalazi se statistika troškova, dok u delu History možemo da vidimo sve troškove koje smo unosili ranije. Savings pokazuje razliku između troškova i zarade za svaki mesec, kao i totalnu zaradu (ili eventualni minus) od kada vodimo evidenciju o troškovima i zaradi.

 

Meni najbliža komercijalna ynak

Uz pomoć ove aplikacije brzo i jednostavno pristupa se informacijama o tome gde su najbliža ekspozitura i bankomat Komercijalne banke i kako do njih doći.

Aplikacija pokazuje i gde su bankomati ostalih banaka, koliki je devizni kurs u Komercijalnoj i drugim bankama. Pomoću ove aplikacije moguće je pozvati Kontakt centar ili bilo koju ekspozituru Komercijalne banke, proveriti stanje na računu SMS servisom i videti najbitnije informacije sa sajta Komercijalne banke.

komercijalna

Na telefonima sa Android operativnim sistemom ova aplikacija ima i dodatne pogodnosti, kao što su kreditni kalkulator za više vrsta kredita sa planom otplate i kreiranje instrukcija za plaćanje, a aplikacija se sama podesi za korišćenje na srpskom ili engleskom, u zavisnosti od toga na kom jeziku je podešen operativni sistem telefona.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  TECNO predstavlja najnoviji dodatak Spark seriji: Spark 20c – na duplo višem nivou!