Apple bi mogao da predstavi dva iPhone SE 2 modela

U narednih nekoliko meseci postoji velika šansa da Apple predstavi iPhone SE 2. Za razliku od iPhone XR i iPhone 11, očekuje se da će iPhone SE 2 biti zaista pristupačan model sa specifikacijama koje su uglavnom zasnovane na iPhone 8 modelu. Prema pisanju portala DigiTimes, možemo da očekujemo ne samo jedan model iPhone SE 2, već i dva.

PCPress.rs Image

Međutim, ako ste se nadali da će oba modela biti lansirana u narednim mesecima, to očigledno neće biti slučaj. Izveštaj tvrdi da bi drugi iPhone SE 2 mogao da bude lansiran u drugom delu godine, verovatno zajedno sa flagship iPhone modelima za 2020, za koje se priča da nemaju notch i da imaju ugrađeni senzor Touch ID u ekranu.

Alternativno, mogao bi da bude predstavljen 2021. godine, što se čini u skladu s ranijim glasinama u vezi sa modelom iPhone SE 2 Plus. Portal piše da bi drugi model iPhone SE 2 mogao da ima ekran između 5,5 i 6,1 inča, ali osim toga, nismo sigurni koje specifikacije bi telefon mogao da ima.

Pročitajte i:  Apple uvodi AI na iPhone

Sve ove informacije treba uzeti sa rezervom, posebno imajući u vidu da još uvek nije zvanično potvrđeno. Međutim, veliko je interesovanje za Apple-ovom povoljnijom linijom iPhone-a, tako da ima smisla da kompanija želi da uvede povoljnije modele kako bi osvojila tržište niže klase.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,