ERP 2024

Apple (konačno) otvara sve prodanice u SAD-u

Posle skoro godinu dana, od kad su Apple Stores u SAD-u bile privremeno zatvorene, kompanija je odlučila da ih ponovo otvori. Prvobitni datum otvaranja bio je zakazan još za 27. mart 2020. godine, ali epidemiološka situacija u SAD-u primorala je Apple da revidira svoje planove i da se adaptira na tadašnju situaciju.

apple store

U maju prošle godine, otvoreno je nekoliko najvažnijih prodavnica. Međutim, zbog različitih razloga, uključujući i mnoge restriktivne mere koje su uvedene u pojedinim američkim državama, kupci nisu mogli da uđu u svaku od otvorenih prodavnica.

Uglavnom, Apple je odlučio da od danas ponovo otvori još velike prodavnice u Dalasu, Hjustonu i San Antoniju, kao i sve svoje druge prodavnice širom SAD-a (ukupno 270 prodavnica). Neke restriktivne mere i dalje će ostati na snazi, što će prvenstveno zavisiti od epidemiološke situacije i preventivnih mera koje su propisane u državi. To znači da će u nekim prodavnicama biti moguća kupovina samo ako se unapred zakaže dolazak, u drugim znači da će kupci moći samo da preuzmu robu „na šalteru“… Apple je rekao da će se situacija menjati i da će se oni truditi da brzo prilagođavaju rad svojih prodavnica prema zdravstvenim preporukama i instrukcijama koje budu važeće u tom trenutku.

Pročitajte i:  Apple će pogoniti AI servere svojim čipovima

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,