Apple pravi virtuelni događaj 7. maja

Apple-ova svetska konferencija za programere je za samo nekoliko nedelja, ali kompanija jednostavno ne može da čeka toliko dugo da objavi još nekoliko najava. Zakazan je virtuelni događaj za 7. maj. Strim će biti dostupan na Apple-ovoj veb stranici i Apple TV aplikaciji.

PCPress.rs Image

Nema naznaka šta će biti predstavljeno

Kao i obično, Apple nije bio potpuno otvoren o tome šta da očekuje. Međutim, animirana slika koju je uključila u najavu prikazuje ruku koja drži Apple Pencil u centru stilizovanog, šarenog Apple logotipa. To ukazuje da će događaj vrlo verovatno biti fokusiran na iPad.

Već neko vreme kruže glasine da će Apple verovatno ažurirati iPad Pro i iPad Air u nekoliko veličina u maju sa M3 i M2 čipovima, respektivno. Očekuje se da će kompanija doneti OLED ekrane na iPad Pro, dok će u ponudu dodati veći 12,9-inčni iPad Air. Izveštaji sugerišu da bi nova Magic Keyboard tastatura za iPad Pro i nova Apple Pencil olovka takođe mogli biti u pripremi. U svakom slučaju, prošlo je više od dve godine od poslednjeg iPad Air-a i oko 18 meseci otkako je debitovao iPad Pro sa M2 pogonom, tako da oba treba da se osveže.

Pročitajte i:  Apple iPhone - popravka sa korišćenim delovima 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *