Apple sklopivi iPhone je odložen za 2027. godinu

Očekivalo se da će prvi Apple sklopivi telefoni debitovati u četvrtom kvatalu 2026.

PCPress.rs Image

Apple je prošlog meseca objavio Vision Pro, a čini se da je tehnološki gigant preusmerio fokus na razvoj sklopivih pametnih telefona nakon što su prve slušalice mešovite realnosti puštene u prodaju. Novi izveštaj o lancu snabdevanja iz Koreje tvrdi da je lansiranje Apple prvog sklopivog iPhone o kome se dugo pričalo pomereno za 2027. Ovo potvrđuje nedavno curenje informacija koja sugerišu sličan vremenski okvir.

Lansiranje sklopivog iPhone se planiralo za kraj 2026. ali se sve više čini da će se to dogoditi 2027. Vremenski okvir lansiranja je navodno pomeren nakon razmatranja priprema za različite artikle, uključujući isporuku sklopivih ekrana.

U izveštaju se navodi da se od velikih proizvođača komponenti očekuje tačnost. Apple je zbog ove promene navodno prošao kroz interno prilagođavanje osoblja. Kompanija je poslala osoblje koje je radilo za Vision Pro da radi na sklopivim uređajima.

Apple se aktivno prijavio za patente koji se odnose na sklopive ekrane. Navodno se obratio najmanje jednom dobavljaču u Aziji za komponente povezane sa dva sklopiva iPhone modela koji dolaze u različitim veličinama.

Pročitajte i:  Apple i Epic Games: Borba se nastavlja

Izvor: gadgets360.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *