BIZIT plus

Apple sprema još skuplji iPhone

iPhone Pro je trenutno najskuplji Apple telefon, a to bi uskoro moglo da se promeni – izgleda da se sprema model po imenu iPhone Ultra.

PCPress.rs Image

iPhone 14 Pro Max je sasvim sigurno najmoćniji, pa mu je i cena takva – kreće od 1.099 dolara. Sledeće godine bi mogao da stigne još skuplji model, verovatno s imenom iPhone Ultra. Eksperti tvrde da se u okviru kompanije već neko vreme raspravlja o moćnijem i skupljem telefonu, a da se kao godina lansiranja pominje 2024. Nema konkretnih detalja o novom uređaju, ali se pominje da će stići s jačom kamerom, boljim čipom i većim displejom nego model Pro Max.

Pretpostavlja se da su tu još neke nove funkcije, te da bi Ultra mogao da stigne bez ulaza za punjač, što znači samo bežično punjenje. Ništa ipak ne garantuje da će se novi iPhone zaista pojaviti, ali postoje naznake da se razmišlja o još ekskluzivnijim uređajima. Takav je recimo Apple Watch Ultra koji je iznad svih ostalih Watch modela, a i cena mu je takve – kreće od 799 dolara. Tako ni iPhone Ultra ne zvuči kao maštarija.

Pročitajte i:  Apple program samopopravke - Mac računari na M3 

Izvor: Mashable

Facebook komentari: