Apple Vision Pro razvojni paketi su od sada dostupni

Ako će Apple učiniti da Vision Pro bude uspešan, biće mu potrebne ubedljive aplikacije. Shodno tome, kompanija sada stavlja na raspolaganje komplete za programere Vision Pro. Ako se kvalifikujete, dobićete pozajmljene slušalice mešovite realnosti.

PCPress.rs Image

Vision Pro uređaj od 3.499 dolara namenjen profesionalcima

Podnosite prijavu, a ne kupujete proizvod kao što je stari Apple Silicon Developer Transition Kit. Pored toga što ste deo Apple programa za programere, moraćete da detaljno navedete svoje postojeće aplikacije. Kompanija će favorizovati kreatore čija aplikacija „iskorišćava“ karakteristike Vision Pro-a. Ne možete samo pretpostaviti da ćete onda dobiti slušalice, a manje je verovatno da ćete ih dobiti ako ste novajlija ili jednostavno prenosite aplikaciju za iPad.

Apple zahteva da programeri drže Vision Pro u bezbednom radnom prostoru kome mogu pristupiti samo ovlašćeni članovi tima. Kompanija takođe može zatražiti povraćaj uređaja u bilo kom trenutku. Kao rezultat, trenutni komplet može završiti samo u rukama većih programera. Međutim, lansiranje pokazuje kako Apple namerava da se udvara kreatorima aplikacija i koje naslove ćete verovatno videti kada Vision Pro stigne početkom sledeće godine.

Pročitajte i:  Apple prva Vision Pro beta verzija  

Fokus je na uglađenim iskustvima koja pomažu u prodaji koncepta, a ne na ogromnom katalogu. To nije iznenađujuće kada je Vision Pro uređaj od 3.499 dolara namenjen profesionalcima i entuzijastima, ali možda ćete morati da sačekate neko vreme pre nego što mali studiji objave aplikacije zasnovane na testiranju u stvarnom svetu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: