Ariana Grande drži koncert u igri Fortnite

Epic Games nastavlja svoj niz koncerata poznatih pevača na igrici Fortnite. Koncertna serija “Rift Tour” u kojoj će glumiti pop pevačica Ariana Grande emituje se 6. avgusta, dok će naredne epizode biti prikazane 7. i 8. avgusta kako bi se osiguralo da se uključi što više ljudi iz različitih vremenskih zona.

Ariana Grande drži koncert u igri Fortnite.

Pored Ariane tu je i njen ljubimac Piggy Smallz

Korisnici su upozoreni da se priključe sat vremena ranije pre početka koncerta. Pored plejliste Rift Tour biće objavljeno i više tematskih kozmetičkih proizvoda. Korisnici mogu uzeti odeću Ariane koja će igrati kao pop zvezda, a tu je i njen ljubimac Piggy Smallz koji će debitovati u igrici kao Back Bling. Oboje će se pojaviti u Fortnite Item Shop-u 4. avgusta.

Kao i kod J Balvina, Travisa Scotta i drugih izvođača Fortnite-a, i ovde se radi o privlačenju novajlija u igru, ali i vraćanju starih igrača. Takođe, značajno je da Epic proširi spektar umetnika i uključi ženske zvezde, poput nedavno najavljene Lady Gage. Kompanija je procenila da bi Ariana Grande mogla privući posetioce koji inače nikada ne bi igrali Fortnite.

Pročitajte i:  Fortnite - dve nove Lego igre 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,