Arrow ECS postao Trend Micro distributer

PCPress.rs ImageNajnovija softverska i sigurnosna rešenja iz domena zaštite servera i bezbednosti podataka, koja se uspešno koriste širom sveta su, zahvaljujući uspostavljenom partnerstvu kompanija Arrow ECS i Trend Micro, dostupna i korisnicima u Srbiji. Dve kompanije udružile su se kako bi na najbolji način odgovorile zahtevima korisnika i ponudila najpouzdanija i ekonomski najefikasnija rešenja iz ove oblasti, a među zemljama u kojima je kompanija Arrow ECS imenovana za ovlašćenog distributera Trend Micro proizvoda našla se i naša zemlja.

“Bezbednost sistema više nije opcija već obaveza, i veoma je važno da su kompanije toga svesne. Zbog toga je neophodno konstantno pratiti nove tehnologije i dešavanja na IT tržištu”, tvrdi Dejan Malić, direktor kompanije Arrow ECS u Srbiji. On navodi da je uvođenje sigurnosnih rešenja za velike  centre za čuvanje podataka u Srbiji već dalo rezultate, odnosno da je povećan stepen sigurnosti  i omogućeno efikasnije poslovanje.

“Istraživanja pokazuju da se Trend Micro proizvod u 93%  slučajeva odbranio od ulaska virusa u sistem. To je potvrda da neprekidno ulažemo u poboljšanje kvaliteta naših proizvoda”, rekao je Marko Dorđević, Channel Account Manager kompanije Trend Micro. Inače, korisnicima u Srbiji obezbeđena je 24-časovna podrška stručnjaka širom sveta.

Kompanija Trend Micro važi za svetskog lidera u rešenjima za bezbednost internet sadržaja i digitalne razmene podataka za preduzeća i pojedinačne korisnike, a sa više od 20 godina profesionalnog iskustva predstavlja jednog od pionira u  ovoj industriji. Kompanija Arrow ECS je već sada ovlašćeni distributer Trend Micro proizvoda u pojedinim evropskim zemljama i usko je specijalizovana za pružanje stručnih poslovnih rešenja i usluga za skladištenje podataka, bezbednost mreže, poslovni softver, virtualizaciju i pristupnu infrastrukturu.

Facebook komentari: