ERP 2024

IP WAY Seminar: IP video nadzor i javna bezbednost

PCPress.rs ImageU prijatnom ambijentu Šuma kluba na Adi Ciganliji, IP WAY je sa svojim partnerima organizovao seminar i predstavio najuspešnije bezbednosne instalacije zasnovane na IP tehnologijama u javnom sektoru.
Oblasti javnog života koje zahtevaju visok nivo bezbednosti su svakako obrazovanje, sport i državna i javna administracija. Uspešna rešenja sistema video nadzora u ovim oblastima predstavljena su na primerima Doma učenika “Petar Drapšin”, sportskog kluba Gemax i Izvršnog Veća Vojvodine.
Pažnju više od stotinu učesnika seminara naročito je privukla prezentacija video nadzora Novog Sada. Mreža od preko 1000 Axis-ovih kamera u funkciji nadzora Novog Sada značajno je smanjila, po rečima organizatora, stopu uličnog kriminala, unapredila funkcionisanje gradskih saobraćajnica i poboljšala opštu bezbednost građana.
Sistemi video nadzora bazirani na IP tehnologiji, po rečima organizatora su odlična investicija za budućnost zbog svoje efikasnosti, fleksibilnosti i jednostavnog rukovanja.
Detektovanja bezbednostnih pretnji i reakcija na događaje je sadašnjost IP sistema video nadzora. A u budućnosti…..Ko zna?

Izvor: PC Press

Facebook komentari: