ERP 2024

ASBIS i AMD obeležavaju 20 godina partnerstva

ASBIS Grupa, vodeći distributer sa dodatom vrednošću, proizvođač i dobavljač IKT, IoT, proizvoda iz domena robotike, rešenja i usluga za EMEA tržišta, sa zadovoljstvom proslavlja dugogodišnje partnerstvo sa AMD-om, globalnim tehnološkim liderom specijalizovanim za razvoj poluprovodničkih proizvoda i tehnologija. Ovo partnerstvo, koje se održava već punih 20 godina, ne samo da potvrđuje, već i jača snagu njihove zajedničke saradnje, postavljajući standarde izuzetnosti u industriji.

PCPress.rs Image

Tokom proteklih dve decenije, ovo partnerstvo je bilo obeleženo širokom i produktivnom saradnjom i sinergijom između ASBIS-a i AMD-a, što je rezultiralo obostranom koristi. Ova uspešna saradnja obuhvata AMD distribuciju u preko 40 zemalja na EMEA geografskom području i širok spektar proizvoda ovog proizvođača. Proizvodi koji su obuhvaćeni ovim partnerstvom uključuju procesore za desktop računare, servere i radne stanice, kao i Radeon PRO grafičke karte.

PCPress.rs Image

“Advanced Micro Devices (AMD) je neprocenjiv strateški partner za ASBIS, čineći neizostavan deo naše poslovne infrastrukture u poslednjih dvadeset godina. Naše partnerstvo je iskorišćeno kako bismo postigli izuzetne uspehe, a zajedno smo katalizovali značajne napretke u tehnološkoj industriji. Kao dinamičan duo, nastavljamo da pokrećemo inovacije i transformacije u IKT sektoru. ASBIS se ponosi svojom dugogodišnjom distribucijom AMD proizvoda i rešenja, i posvećen je podršci AMD-u u svim njegovim razvojnim poduhvatima. Dugoročno strateško partnerstvo između AMD-a i ASBIS-a svedoči o našem zajedničkom uspehu i deljenom vizionarstvu. Zajedno težimo da podignemo industriju i ojačamo njene temelje.” – Martin Vrba, Senior Business Development Manager (ASBISc Enterprises PLC)

Pročitajte i:  Data centar – gradivni element poslovanja

ASBIS je ovlašćeni distributer AMD proizvoda i rešenja za Republiku Srbiju.
Za sve dodatne informacije kontaktirajte infosales@asbis.rs ili pozovite +381113107700.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , ,