BIZIT plus

Asus-ove grafičke kartice izuzetnih performansi

PCPress.rs ImageAsus je predstavio dvojne i pojedinačne grafičke zasnovane na novoj generaciji čipova Nvidia GeForce™ GTX 295 i GeForce™ GTX 285. Model ENGTX295 postiže vrhunskih 9126 poena na testu 3DMark Vantage Extreme, dok Asus ENGTX285 Ultimate i ENGTX285 Top pojedinačno nude za 10% i 5% bolje preformanse u odnosu na kartice sa referentnim dizajnom. Poboljšanje performansi postignuto je povećanjima radnih taktova jezgra, šejdera i memorije, tako da na 3D Mark-u Vantage ENGTX285 Ultimate postiže 6607, a ENGTX285 Top 6298 poena, dok kartice sa referentnim dizajnom postižu 6003.
Uz kartice se dobija i program Asus GamerOSD koji oslobađa pravu moć Asus-ovih VGA kartica – ovaj softver omogućava overklokovanje GPU sa displeja na ekranu tokom igranja igrice. GamerOSD takođe može korisnicima obezbediti opciju snimanja uživo akciju u igri ili jednostavnog emitovanja uživo preko Interneta. Dodatne mogućnosti overklokovanja donosi SmartDoctor, koji može da izmeni takt šejdera. Sa ovom aplikacijom, korisnici će moći da nezavisno overklokuju šejder i sat mašine uz veliko poboljšanje učinka, bez muke oko resetovanja ili ažuriranja BIOS-a.
Grafičke kartice Asus ENGTX295 i ENGTX285 serije su takođe opremljene i tehnologijom CUDA™—koja ne samo da obezbeđuje igračko iskustvo svetske klase već nudi i potpuno novi paket Graphics Plus™ poboljšanja. Korisnici mogu probati igračke efekte PhysX™, Stereoscopic 3D, i brzu obradu slike i zvuka, sve dodatno ubrzano od strane GPU. Bez obzira na to da li korisnici uživaju u novim svetovima realističnog fizičkog kretanja i vrlo uništivim sredinama, stavljanjem naočara GeForce 3D Vision™ da bi se igralo u pravom Stereoscopic 3D, koji za nekoliko trenutaka prenosi HD spotove na njihove prenosive video plejere ili brzo obrađuje digitalne slike koristeći Adobe CS4, grafičke kartice serije Asus ENGTX295 i ENGTX285 mogu sve obaviti uz neverovatan učinak.
PCPress.rs ImageDa bi se za korisnike obezbedila dodatna vrednost igre, uz grafičke kartice serije Asus ENGTX295 i ENGTX285 će se dobijati i kupon ograničene serije. Ovaj kupon će im omogućiti da dobiju popust do $25 ili 10% na kupovinu do 5 igrica ili CUDA™ aplikacija na NZONE web stranici, gde je u ponudi preko 200 naziva igara kao što su Fallout 3, Far Cry 2 i Call of Duty: World at War. Takođe su u ponudi CUDA aplikacije kao što je Badaboom, namenjene korisnicima zainteresovanim da otkriju pravu snagu GPU jezgara njihovih grafičkih kartica, kao pomoć pri ubrzavanju najzahtevnijih grafičkih zadataka.

Pročitajte i:  Kako odabrati hosting?

Izvor: Asus

Facebook komentari: