ASUS predstavio tri nova notebook-a

U sredu 17.06.2009. na press konferenciji, novinarima su predstavljena tri nova modela ASUS notebook-a: Seashell, najnoviji model iz Eee PC serije, i novi modeli iz serije K i UX.

clip_image002[4] Eee PC Seashell je model čiji je dizajn inspirisan morskom školjkom.

Novi Eee PC™ Seashell koji teži svega 1.1 kg visoko je prenosivi saputnik koji omogućava vlasnicima da surfuju Internetom, gledaju video fajlove i budu u kontaktu sa svojim prijateljima i porodicom – čak i dok su na plaži. Opremljen više nego dovoljnim ekranom dijagonale 10 inča, ergonomski dizajniranom tastaturom, inteligentnim sistemom za menadžment potrošnje energije i intuitivnim multi-touch touchpad-om, Eee PC™ Seashell svojim korisnicima obezbeđuje najbolje iskustvo pri korišćenju prenosnih računara, gde god da ih put odvede.

Boje:clip_image001[10]

clip_image002[6] ASUS K Series Domino

Dizajnirana da obezbedi kompjutersko iskustvo fokusirano na konkretne i najčešće poslove, ASUS K Series Domino kolekcija ima dovoljno multimedijalne snage da obezbedi bioskopski audio i video ugođaj pomoću LCD ekrana visoke definicije, SRS® Premium Sound™ tehnologije i Altec Lansing zvučnika. Korisnici takođe mogu da uživaju u dužoj autonomiji zahvaljujući ASUS Super Hybrid Engineu za slobodu bez kablova, dok inteligentni ASUS IceCool dizajn obezbeđuje nisku temperaturu u oblasti ležišta za dlanove, čak i nakon više časova rada za ovim računarima. Sve to se može naći na računaru koji ima i blago presijavanje boja u zavisnosti od ugla gledanja, zahvaljujući inovativnoj ASUS Infusion tehnologiji koja obezbeđuje “Domino” motive na ovoj kolekciji, ostvarujući osvežavajući a minimalistički pristup modernom računarskom dizajnu.

Pročitajte i:  Da li znate šta traži 97% internet korisnika?

 

clip_image002[8]

 ASUS U Series
Slim varijanta, novi model U serije je veoma tanak i lagan, dizajnerski inspirisan leptirom. Za razliku od mnogih prenosnih, tankih i laganih laptopova današnjice, nova U Series linija iz ASUS-a ne oduzima ništa od funkcionalnosti. Njihova veličina i ultralaki profil nose snagu koja je kako neočekivana, tako je i neophodna u današnjem svetu koji dobro poznaje mogućnosti savremene tehnologije. Intel® ULV i Core™2 Duo procesori donose energetski efikasne performanse. Obećavajući bolji ukupan učinak, sledeća generacija procesora donosi prenosivu energetski efikasnu sposobnost obrade bilo kakvih podataka, optimizovanu za zahtevne softverske pakete današnjice.

Detaljnije specifikacije svih modela možete pogledati na www.asus.com

Izvor: ASUS

Facebook komentari: