BIZIT plus

Kingston predstavio USB fleš disk kapaciteta 128 GB

kingston-datatraveler-06-15-091Ako ste pomalo nostalgični za vremenima kada su fleš diskovi koštali po nekoliko stotina dolara, Kingston se pobrinuo da vam malo osveži sećanja. Novi model u seriji Data Traveler 200 će se prodavati po ceni od 546 dolara, ali za to ima valjani razlog: radi se prvom fleš disku kapaciteta 128 GB.
Osim velikog kapaciteta, Data Traveler 200 donosi visok nivo robusnosti, kućište bez poklopca i za ovu kompaniju već uobičajenu mogućnost zaštite sadržaja lozinkom. Disk podržava i takođe uobičajenu opciju Windows ReadyBoost.
Ako ipak niste previše nostalgični, niste spremni da izdvojite toliki novac za fleš disk i ne treba vam toliki kapacitet, u ponudi su još dva modela iste serije: Data Taveler 200 u verziji sa 64 GB koštaće 213, dok će verzija sa 32 GB koštati 120 dolara. Ova dva modela će se naći u prodavnicama, dok će se model od 128 GB naručivati.
Sva tri diska će imati garantni rok od pet godina i za njih je obezbeđena 24-časovna tehnička podrška sedam dana u nedelji.

Izvor: engadget

Facebook komentari: