Računari i Galaksija

Asus Transformer TF101 dobio Android 4 Ice Cream Sandwich

PCPress.rs ImageIako ne prestaje sa inovacijama i predstavljanjem novih proizvoda, Asus veliku pažnju posvećuje i postojećim korisnicima, kroz stalno unapređenje proizvoda koji su već na tržištu. Veliki korak u tom pravcu je i novi firmver za Asus Transformer TF101 tablet, koji donosi Android 4 Ice Cream Sandwich.

 

Brojna unapređenja

Poboljšanja koja donosi Android 4 ISC vidljiva su na svakom koraku. Asus Transformer TF101 sa ICS-om radi primetno brže, animacije i prelaz sa ekrana na ekran su glatkiji, pa je i utisak koji korisnik ima u radu mnogo bolji. Android 4 donosi opciju lakog kreiranja foldera na početnom ekranu, jednostavnim prevlačenjem jedne ikone preko druge. Na taj način početni ekran može da ima mnogo više prečica, uz zadržavanje preglednosti.

Asus Transformer ima dobru kameru, a uz ICS se ona može i mnogo efikasnije koristiti jer se uključuje jednim potezom, čak i kada je uređaj zaključan. Android 4 nudi bolje iskorišćenje memorije, jer nedavno korišćene aplikacije, koje ostaju aktivne u pozadini i zauzimaju memoriju, možete isključiti jednostavnim prevlačenjem njihovog umanjenog prikaza udesno u meniju Recent Apps.

Pročitajte i:  ASUS predstavio nove gejmerske proizvode na CES 2024 sajmu

Spisak poboljšanja se tu ne završava, a korisnicima će rad olakšati mogućnost podešavanja veličine fonta, lako prebacivanje između mobilnih i desktop verzija sajtova prilikom surfovanja, jednostavna izrada panoramskih slika i još mnogo toga.

 

Izvor: Asus

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,