BIZIT plus

Predstavljen Windows 8 Consumer Preview

PCPress.rs Image29. februara 2012. godine, u Barseloni, Stiven Sinofski, predsednik Windows i Windows Live odeljenja korporacije Microsoft, predstavio je  Windows 8 Consumer Preview – beta verziju operativnog sistema Windows 8. Windows 8 nije samo nova verzija najpoznatijeg operativnog sistema, već predstavlja svojevrsno rebrendiranje jednog od zaštitnih znakova kompanije Microsoft. Na linkovima koji se nalaze u nastavku, možete pronaći više detalja o samom proizvodu:

 

  1. Windows 8 možete preuzeti na sledećem linku The Windows 8 Consumer Preview   – ukoliko posedujete Windows 7, onda se spremni i za Windows 8 Consumer Preview. Testirajte ga i podelite svoje utiske, a mi se nadamo da ćete uživati u ovom iskustvu.

 

 

  • Windows 8 Consumer Preview dozvoljava korišćenje miša, tastature i ekrana osetljivih na dodir. Posetite Microsoft Hardware blog post i saznajte više o ovim novinama.

 

  • Posetite i Microsoft News Center na kojem možete pronaći saopštenje za medije, fotografije I video sa ključnim porukama o novom Windows 8 Consumer Preview-u.
Pročitajte i:  Suosnivač Google DeepMind-a pridružuje se Microsoftu  

 

Izvor: Microsoft

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,

1 thoughts on “Predstavljen Windows 8 Consumer Preview

Comments are closed.