Vertiv - Scale With Confidence

Asus Zenbook u bojama ljubavi

Hot Pink i Rose Gold boje stižu u pravom trenutku

Asus Zenbook u romantičnim bojama stiže u pravo vreme, za Dan zaljubljenih. Zahvaljujući Hot Pink i Rose Gold bojama, Zenbook pokazuje nežnu i senzualnu stranu tehnologije. Novi modeli donose nove boje, ali zadržavaju prepoznatljiv izgled brušenog metala i vrhunske Ultrabook specifikacije.

 

Zenbook u novim bojama baš na vreme za Dan zaljubljenih

Idući u susret Danu zaljubljenih i nadolazećem proleću, nove boje doprinose obogaćivanju uspešne Asus-ove serije Ultrabook računara. Prestižnu iF nagradu za dizajn za 2012. godinu, Zenbook je osvojio zahvaljujući veoma atraktivnim rešenjima. Sa debljinom koja kreće od samo 3 mm i masom od 1,1 kg (Zenbook UX21), ovi laptopovi će vas ostaviti bez daha. Hot Pink i Rose Gold, dve nove boje u ponudi, donose romantični i avanturistički duh, ali zadržavaju odličan kvalitet izrade i moćne komponente, po kojima je Asus Zenbook poznat.

 

Ne morate više brinuti o poklonu

Konačno možete odahnuti i prestati da brinete o poklonu za Dan zaljubljenih. Sa svojim prefinjenim linijama, kućištem od brušenog aluminijuma, vrhunskim komponentama i audio-podsistemom Asus SonicMaster, Zenbook predstavlja poklon u koji će se draga osoba zaljubiti na prvi pogled.

Pročitajte i:  ASUS predstavio Zenfone 7 i 7 Pro telefone

 

 

 

 

Izvor: Asus, PC Press

Facebook komentari:
PC Press- digitalizacija zdravstva

Tagovi: , ,