BIZIT plus

Bang & Olufsen slušalice Beoplay HX nude 35 sati autonomije!

Poslednje Bang & Olufsen slušalice su Beoplay HX. Prekrivaju uho, imaju potiskivanje buke ali i neverovatnih 35 sati rada baterije. Prodaju se za $499, a dolaze u crnoj, beloj i braon boji.

PCPress.rs Image

Sa cenovnim rangom od 500 dolara, Beoplay HX su među skupljim slušalicama na tržištu. Međutim, za tu cenu po dugotrajnosti baterije, prešišale su konkurenciju, jer niko drugi ne dostiže ni blizu sa autonomijom. Sony WH-1000XM4 je prvi sledeći, ali te slušalice imaju bateriju koja traje do 30 sati. Velika je razlika. Skoro dvostruka.

Osim baterije, za tu cenu ipak dobijete i kvalitetnu izradu. Jastučići za uši su napravljeni od jagnjeće kože sa unutrašnjošću od memorijske pene, dok je deo drške koja ide preko glave ima i kravlju kožu i pletene tkanine.

PCPress.rs Image

Ostatak Beoplay HX slušalica je standardni. USB-C port za punjenje, 3.5mm ulaz za žičanu konekciju, dugmići na levoj i desnoj čašici kao i touch kontrole na desnoj strani. Slušalice koriste Bleutooth 5.1 vezu, a od kodeka, aptX Adaptive, AAC i SBC. Google Fast Pair i Microsoft Swift Pair su uključeni za lakše uparivanje sa svakom platformom. Trebalo bi napomenuti da u kutiji stiže i 3.5mm kabl.

Izvor: The Verge
Facebook komentari: