ePlaneta

Bela boja u digitalnoj štampi – ključ za najatraktivnije poslove

Digitalna štampa je najbrži rastući segment tržišta štampe sa prognozom od 6,45% godišnje stope rasta, a održivost tehnologije je ključni pokretač ovog rasta. Ovaj podatak donosi Reportlinker u izveštaju Digital Printing Market – Growth, Trends, Forecasts (2020 – 2025). Uz održivost poslovanja i ekološku svest, kao odgovor na različite uticaje, pružaoci usluga štampe koji žele napredovati moraju biti spremni na prilagođavanja i ponuditi nešto što konkurencija ne može. Pričajmo o beloj boji!

PCPress.rs Image

Korišćenje bele boje pomaže pružaocima usluga štampe da rade grafike sa većim maržama. Međutim, marže nikako nisu jedina prednost bele boje u štampi širokog formata. Primena bele boje u štampi širokog formata uključuje dodavanje pozadinskog sloja CYMK-u, npr. kod backlit proizvoda i transparentnih medija kako bi bili izražajniji, tj. da bi se boje više istakle i da bi se postiglo povećanje kontrasta sa obojenim ili tamnim materijalima. Ulaganje u latex tehnologiju štampe je jedan od načina na koji se pružaoci usluga štampe mogu izdvojiti iz gomile i ponuditi kupcima usluge koje konkurencija nema.

Široke primene HP Latex 700/800 W sa belom bojom

Indoor signage i dekoracije

PCPress.rs Image

Samo jedna tehnologija daje vam neograničene mogućnosti za izradu retail kampanja u samo jednom štampaču pružajući dugotrajne i fleksibilne boje na štampi. Istražite i visoko profitabilno tržište dekoracija – hotela, muzeja, restorana, kafića. Štampajte najsjajniju belu na raznim površinama kao što su drvo, aluminijum, staklo, keramika, akril i zadržite sjaj i teksturu površine.

Outdoor signage

PCPress.rs Image

Kreirajte upečatljiva signage oglašavanja sa bojom na vodenoj bazi koja pruža čvrsto prianjanje i otporna je na spoljne uticaje tako da sa odštampanim površinama možete neometano rukovati.

Prozorska grafika

PCPress.rs Image

Istaknite se od konkurencije sa aplikacijama koje pružaju najsjajniju belu boju na transparentnoj i obojenoj površini koja neće vremenom požuteti.

Podna grafika

PCPress.rs Image

HP Latex pruža konzistentnost boje što je izuzetno važno za brendove kako bi sačuvali svoj vizualni identitet, pogotovo kada govorimo o podnoj grafici. Sa trajnom i fleksibilnom HP Latex bojom aplikacije su sigurne od oštećenja boje.

Oblepljivanje vozila

PCPress.rs Image

Štampanje visoko kvalitetnih i jednostavno aplicirajućih car wrapping folija. Trajne i fleksibilne HP Latex boje na bazi vode su otporne na ogrebotine sa novim HP Latex Overcoat-om koji omogućava jednostavnu laminaciju.

Šta kažu oni koji su već investirali u belu boju u Srbiji?

„Ulaganje u novi HP štampač je korak napred u kvalitetu i produktivnosti, kao i širini mogućnosti proizvoda prema našim klijentima. HP Latex 800W, čija bela boja predstavlja veliki, inovativni iskorak, zajedno sa drugim kvalitetima koje HP štampači poseduju, odgovara na potrebe tržišta i izdvaja nas od konkurencije. Ponosni što svojim klijetima možemo ponuditi još širi portfolio poslova.“ – kažu u kompaniji POLIPLAN 1to1 d.o.o Beograd

Odlučili smo se za investiciju u HP Latex 800W jer smo prepoznali vrednost korišćenja bele boje, povećanu produktivnost i brzinu štampe. To znači da sada možemo još brže da isporučimo svoje projekte, uz maksimalni kvalitet, na širokom spektru dostupnih materijala koje nudimo svojim klijentima. Sigurni smo da tržište prepoznaje ove prednosti, a time se dodatno ističu i preduzeća u svojim projektima koje realiziju sa nama.“ – mišljenje je firme MEDAN LOA d.o.o. Beograd

HP u Srbiji predstavlja preduzeće Fortuna Digital d.o.o. u Beogradu, a zajedno sa ostalim predstavništvima u grupaciji prisutni su u 11 zemalja u regiji i zbog toga su jedan od najznačajnijih predstavnika svetski renomiranih brendova u industriji digitalne štampe.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,