Belkin i Linksys ponovo u programu distributera Sion Net

Sion Net sa ponosom objavljuje povratak Linksys-a i Belkin-a na naše tržište. Obnovljen je distributerski ugovor, tako da će u najkraćem mogućem roku uređaji ovih proizvođača ponovo postati dostupni. Linksys je već dokazan svetski lider u domenu mrežne opreme, dok je Belkin proizvođač premijum dodatne opreme za kućno i office okruženje.

PCPress.rs Image

Linksys je svetski lider na polju bežičnog i ethernet umrežavanja koji proizvodi uređaje namenjene malim i srednjim kompanijama, kao i kućnim korisnicima. Umrežavanje Linksys uređaja je vrlo lako i bez napora se integrišu sa raznim uređajima i aplikacijama. Uz to Linksys svojim klijentima pruža prvoklasnu podršku. Proizvodi Linksys-a uključuju: žične i bežične rutere, ethernet svičeve, access point-e, VPN rutere i drugu dodatnu opremu. Više o Linksys opremi možete saznati na ovoj adresi!

PCPress.rs Image

Belkin International, Inc. je američki proizvođač, lider na tržištu dodatne opreme koji nudi rešenja za: napajanje, zaštitu napajanja, povezivanje, umrežavanje, bezbednost i kućnu automatizaciju. Belkin proizvodni program obuhvata: rutere, adaptere, punjače, wireless punjače, zaštitu od prenapona, razne dodatke za računare i mobilne uređaje, KVM svičeve, dodatke za iPod i iPhone, slušalice, zvučnike i drugu perifernu opremu. Sve informacije o proizvodima kompanije Belkin možete pronaći ovde!

Za sve detaljnije informacije o proizvodnom programu Linksys-a i Belkina obratite se prodajnom timu Sion Net-a.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,