BenQ na Cebitu predstavio dvostrani ekran

Ovogodišnji CeBIT, vodeći svetski biznis sajam, sa nosećom temom d!conomy, ukazao je na brzu digitalizaciju svih segmenata ekonomije i društva, te je i kompanija BenQ u skladu sa ovom vodiljom i koncipirala svoj nastup i među ostalim novitetima predstavila svoj prvi dvostrani panel DH551C idealan za plasiranje reklamnih poruka.

BenQ DH551C Dual Sided Display

Ekran velikog formata, veličine 139 cm, je ultra tanak (25 mm) i samim tim idealan za digitalnu signalizaciju i oglašavanje. Dvostrani ekran stvara savršene uslove za reklamne poruke na prodajnim mestima, u izložbenim prostorima ili čekaonicama poput onih na aerodromima ili železničkim stanicama. DH551C prezentujući sliku kristalno čistog kvaliteta u robusnom eksterijeru. Sjajnost dva panela je 700 cd/m², što čini ovaj dvostrani ekran pogodnim za fleksibilnu upotrebu u okruženju sa jakom dnevnom svetlošću.

 

Udvostručen prostor za oglašavanje, udvostručena pažnja

BenQ DH551C ekran velikog formata nudi korisnicima dvostruko više prostora za oglašavanje da bi dosegli njihovu ciljnu grupu efektivnim reklamnim porukama.

Dizajniran posebno za scenario koji uključuje digitalnu signalizaciju, može se reći da pruža modernu alternativu tradicionalnom lightbox oglašavanju. Ultra tanak 25mm ekran je tanji od svih prethodnih, što ga čini savršenim za prostrana okruženja poput šoping centara ili aerodroma. 1920 x 1080 piksela Full HD rezolucija u formatu 16:9 isporučuje brilijantnu digitalnu signalizaciju.

Pročitajte i:  Hisense komercijalni displeji - nova generacija interaktivnih displeja

Fleksibilna rešenja za individualne aplikacije

DH551C je svestran u različitim aplikacijama zahvaljujući svom robusnom dizajnu. Ova dva izuzetno svetla panela svoju pravu vrednost pokazuju na mestima kao što su izlozi radnji i hodnici okupani svetlošću. Dvostrani ekran stvara slike izuzetne bistrine čak i na jakom osvetljenju, predstavljajući briljantne fluorescentne reklamne slike. Jedinica za playback je integrisana direktno u bazu i zahteva samo vezu sa napajanjem, osiguravajući brzu i laku adaptaciju futurističkih monitora koji odgovaraju sadržaju rasporeda i omogućava funkciju za skladištenje podataka.

Ovaj ekran sa velikim Full HD formatom naći će se u prodaji već krajem marta.

Monitori predstavljeni na CeBIT-u

Među predstavljenim monitorima, pažnju posetilaca plenili su BL3201PT i SW2401PT.

BenQ_CeBIT4BL3201PT je vrhunski profesionalni monitor dijagonale 32″, namenjen pre svega dizajnerima, arhitektima i inženjerima. Sjajan kvalitet slike osigurava IPS panel UHD rezolucije od 3840×2160 tačaka koja nudi povećanje radne površine veće od 300% u poređenju s Full HD rezolucijom od 1920×1080 tačaka. 100-postotna sRGB pokrivenost omogućava ovom izuzetnom monitoru prikaz praktično svih mogućih nijansi boja, a svojim korisnicima monitor nudi različite prilagođene načine rada za što bolju efikasnost prilikom dizajniranja – uključujući CAD/CAM način i animacijski način. BL3201 ne samo da donosi dosad neviđenu vizualnu preciznost profesionalnim korisnicima čije su oči osetljive na detalje, nego i vrhunsku udobnost za oči zahvaljujući BenQ-ovoj tehnologiji zaštite od treperenja i načinu rada Low Blue Light.

Pročitajte i:  LG Digital Signage: Maksimum produktivnosti, ali i elegancije

SW2401PT je prvi monitor na tržištu namenjen profesionalnim fotografima i savršeno kompatibilan sa DSLR fotoaparatima. Sa ekranom dijagonale 23,8″ i QHD rezolucijom od 2560×1440 tačaka, osmišljen je da verno i bez napora prikazuje kreativnu viziju svakog fotografa. Uz ovaj monitor doživećete neverovatnu vernost boja i precizne detalje na svakoj vašoj fotografiji, što seriju monitora SW čini savršenim saputnikom na vašem fotografskom putovanju. 14-bitna 3D dohvatna tablica (Look Up Table – LUT) poboljšava tačnost mešanja RGB boja i rezultira nepogrešivo tačnim prikazom. Delta E<2 u Adobe-ovim prostorima boja RGB i sRGB daje vam najtačniji i najreprezentativniji prikaz izvorne fotografije, a crno-beli način rada daje vam mogućnost da pregledate i uređujete crno-bele fotografije, a da ne izgubite bilo koji detalj ili ton koji nastojite da postignete.

Za više informacija posetite BenQ.rs ili BenQ.eu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,