Beogradski Dani Inženjera – ”Upoznaj budućnost, probudi kreativnost, budi uspešan!”

Od 13. do 17. marta na Mašinskom i Tehnološko-metalurškom fakultetu Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd organizuje “EBEC Beograd – Beogradski Dani inženjera”.

69273_273258956165184_1831877960_nTokom petodnevnog programa namenjenog studentima svih inženjerskih struka Univerziteta u Beogradu biće organizovan edukativni program u cilju širenja neformalnog obrazovanja svakog budućeg svestranog inženjera.

Osim toga, EBEC Beograd po sedmi put nudi priliku studentima tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta da u timskom okruženju pokažu, ali i razviju svoje potencijale rešavajući aktuelan i konkretan problem takmičeći se u jednoj od dve kategorije – Timski dizajn i Studija slučaja.

Pobednici na lokalnom nivou kvalifikovaće se za učešće na regionalnom EBEC Balkan takmičenju (eng. Balkan Regional Engineering Competition) koje će se ove godine održati u Nišu. Potom, pobednici ovog nivoa takmičenja odlaze na Evropsko inženjersko takmičenje (EBEC Final – European BEST Engineering Competition) u Rigi, glavnom gradu Letonije.

Događaj će biti otvoren za sve zainteresovane posetioce koji će moći da uživaju u interesantnim ogledima i da prate prezentovanje takmičara, kao i izložbu naučnih radova uz besplatan ulaz.

Za više informacija o takmičenju posetite www.best.rs/ebec-beograd.

Facebook komentari: