U Beogradu po prvi put održan godišnji Canon prodajni trening

Godišnji prodajni trening kompanije Canon, namenjen partnerima iz cele EMEA regije, po prvi put je održan u Beogradu i to zahvaljujući kompaniji OSA računarski inženjering.

Zeljko Tomic, OSA racunarski inzenjeringOSA je, na osnovu odličnih poslovnih rezultata i profesionalnog pristupa, dobila priliku da organizuje trening koji je do sada, uvek bio organizovan u Poingu u Nemačkoj.

Trening je okupio Canon distributere iz 12 različitih zemalja uključujući Egipat, Tunis, Rumuniju, Tanzaniju, Ugandu, Južnu Afriku, Grčku, Tursku, Ukrainu i druge, a glavna tema trodnevnog treninga bila je predstavljanje portfolia i strategije Canona za penetraciju na tržište štampe knjiga.

Posebna pažnja oposvećena je prednostima digitalnih inkjet sistema za štampu knjiga u poređenju sa tradicionalnim offset mašinama, a sklopu tog biznis modela, OSA je predstavila analizu tržišta izdavaštva i štampe knjiga u Srbiji.

Osim predavanja i radionica, učesnici su posetili i jedno od najvećih preduzeća u Srbiji koje se bavi štampom knjiga, kako bi se partneri upoznali sa sistemima štampe koji se primenjuju u tom segmentu kod nas.

 

 

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Canon razvija instant fotoaparate-štampače
SBB

Tagovi: , ,