BeotelNet – 26 godina iskustva za vaš hosting!

Pre nego što odaberete hosting paket, prvo treba da se odlučite za kompaniju kojoj ćete ukazati poverenje. Onda birate naziv domena, hosting paket, VPS i druge usluge.

PCPress.rs Image

Kod BeotelNet-a vaš Web sajt se hostuje na profesionalnoj opremi, serverima i storidžima koji imaju vrhunske performanse. Osim toga, rešenja koja koristimo su najpouzdanija i najsavremenija. Zašto je to važno? Izbor hosting provajdera ima direktan uticaj na dostupnost i performanse vašeg Web sajta. Studije su pokazale da sajtovi koje se brže učitavaju imaju bolje rangiranje kod pretraživača, što pomaže vašem poslovanju.

Do sada nam je poverenje ukazalo više desetina hiljada korisnika, čime se ponosimo.

Neke firme koje se bave hostingom zakupljuju opremu u inostranstvu ili iznajmljuju tehničku podršku, mi posedujemo svoj data centar i upravljamo našom kompletnom infrastrukturom, serverima, softverom, brinemo o bezbednosti vaših podataka i pružamo našim korisnicima stručnu hosting podršku, koja je dostupna 24/7/365 u toku godine, ovde u Srbiji.

Stalnim ulaganjem i unapređenjem sistema, zapošljavanjem mladih kolega, učenjem i napredovanjem, povećanjem resursa, novim verzijama alata koje korisnici imaju na raspolaganju, uspeli smo da održimo visok nivo usluge i zadovoljstva korisnika.

U BeotelNet-ov hosting možete biti sigurni

U proteklih godinu dana uložili smo značajna sredstva u novu opremu i tehnologiju, što nam dozvoljava da garantujemo dostupnost servisa od 99,9 odsto.

Pročitajte i:  Prilagođena hosting rešenja koja nudi Orion telekom

Radimo na implementaciji novih rešenja koja će korisnicima omogućiti da imaju na raspolaganju još kvalitetnije servise.

PCPress.rs Image

Politika firme BeotelNet je jasna – korisnici su nam na prvom mestu.

Garancija visoke pouzdanosti i kvaliteta usluga koju pružamo u data centrima potvrđena je sertifikatom o ispunjenosti zahteva standarda ISO 27001 u domenu telehousing usluga, koji nam je prvi put izdat još 2011. godine. Kompletnom infrastrukturom BeotelNet-a upravljaju profesionalci s dugogodišnjim iskustvom, koji svakodnevno brinu o pouzdanosti i bezbednosti sistema na kojima se nalaze podaci naših korisnika.

Ovo predstavlja najveću prednost BeotelNet-a, mnogo puta dokazanu do sada.

Raznovrsnost i dostupnost

BeotelNet pruža sve hosting usluge – registracija domena, Web i mail hostinga, cloud servera, VPS, SSL sertifikata, telehousing-a, striminga, migracija vašeg Web sajta i domena i druge.

Pokrili smo celu paletu hosting usluga, od shared hosting paketa, Site.pro alata za besplatnu izradu Web sajtova, do PREMIUM, odnosno MANAGED hosting usluga.

Managed hosting podrška je pomoć vašem poslovanju – konsultacije, instalacija, konfiguracija, optimizacija servera i servisa, monitoring, SLA.

Pročitajte i:  Kako odabrati hosting?

Naši tim će vam pomoći da registrujete ili preselite domen, uradite migraciju vašeg Web sajta, odaberete adekvatan SSL sertifikat za vaš sajt, predložiti vam pravo rešenje za vaš novi cloud ili VPS, rešiti bilo koji vaš zahtev u vezi s hostingom.

Zahvaljujući našem znanju i iskustvu u oblasti hosting usluga, možete imati poverenja u maksimalnu dostupnost, performanse, bezbednost vaših podataka i profesionalnu podršku.

WordPress HOSTING

  • Automatska instalacija i ažuriranje WordPress-a,

  • veliki izbor tema i dodataka,

  • Webshop plugin za online plaćanje,

  • registracija .RS domena,

  • besplatan SSL sertifikat,

  • neograničeni saobraćaj,

  • najbrži SSD hosting,

  • backup 30 dana.

WordPress hosting kakav očekujete

Naši WordPress i Premium SSD hosting paketi su najkompletniji, najsigurniji i najraznovrsniji hosting paketi u Srbiji.

WordPress hosting paketi dolaze s podrškom za REDIS i Memory Cache, što omogućava višestruko brže učitavanje stranica vašeg sajta.

Za poslovne korisnike koji žele da otvore profesionalnu online prodavnicu brzo i lako, tu je preinstalirani Webshop plugin, dodatak koji omogućava jednostavnu integraciju WordPress-a, odnosno WooCommerce sistema s platformom za online plaćanje (Payment Gateway). Vaši klijenti imaće mogućnost da bezbedno plaćaju online sve vaše usluge i proizvode kreditnim karticama.

Pročitajte i:  BeotelNet: Pouzdana adresa za hosting

Sa WordPress Toolkit zaštitom (Automatic Hardening), SSL sertifikatom, Smart Update-om i ostalim zaštitama koje su vam na raspolaganju, vaš WordPress Web sajt je bezbedan i zaštićen. Vaše je da pratite status bezbednosti i potrebna ažuriranja, to je sve.

PCPress.rs Image

Osim toga, naš sistem bezbednosti uključuje monitoring, skeniranje zlonamernog koda, višeslojnu zaštitu od hakerskih napada, kao i prepoznavanje i uklanjanje zlonamernog koda i skripti za WordPress, ali i za druge popularne CMS-ove – Joomla, Drupal i dr.

Na raspolaganju su vam i opcije za kloniranje, razvojno (Staging) okruženje, režim održavanja (Maintenance Mode), otklanjanje grešaka (Debug Management) i dr.

Backup & Restore – obezbedite se i za najgori scenario!

Svakodnevni backup (rezervna kopija) vaših podataka čuva se na odvojenim serverima 30 dana. Vaši podaci su zaštićeni i mogu biti vraćeni iz backup arhive u svako doba.

BeotelNet-ovi WordPress hosting paketi dolaze sa unapred pripremljenom instalacijom, sve što treba da uradite je da odaberete opcije koja vam odgovaraju, u roku od nekoliko trenutaka instalacija će biti završena, a vaš Web sajt spreman.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,