BIZIT plus

BeotelNet: Pouzdana adresa za hosting

BeotelNet je provereno pouzdana adresa za sve vaše hosting, data centar i internet, odnosno IP usluge. I ta tradicija traje već 28 godina, gde se s pažnjom dobrog domaćina vodi računa da se ponude konstantno inoviraju, a servisi usklađuju s najnovijim IT trendovima.

PCPress.rs Image

Hosting paketi sa akcentom na elektronsku trgovinu

Bez obzira na to da li su korisniku potrebni Linux ili Windows hosting paketi za Web sajt ili poseban WordPress SSD hosting paket specijalizovan za online trgovinu – BeotelNet ima u ponudi sve savremene opcije hosting paketa. Specijalizovan hosting paket za online šopove ima sve funkcionalnosti potrebne za Web prodavnicu: može se integrisati s platformom za online plaćanje, a pametnim upravljanjem keširane memorije garantuje dodatno ubrzavanje učitavanja sadržaja Web sajta. Uz dnevni backup podataka na odvojenim serverima 30 dana, u paket je uključena zaštita od DDoS napada i omogućena migracija podataka.

Svi hosting paketi BeotelNet-a su bazirani na oprobano pouzdanom cPanel-u, uz PLESK kontrol panel na Microsoft Windows serverskoj platformi, sa Microsoft SQL bazom. Sigurnost je garantovana odabirom željenog SSL sertifikata uz integrisan sistem bezbednosti sajta i mejlova korisnika. Ovo uključuje monitoring, skeniranje zlonamernog koda, višeslojnu zaštitu od hakerskih napada, detekciju i uklanjanje koda i skripti za WordPress, ali i druge popularne CMS-ove, kao što su Joomla, Drupal i slično.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Napredni cloud servisi

BeotelNet redovno unapređuje svoju ponudu cloud hosting-a kroz saradnju sa WMware-om. Zahtevni poslovni korisnici se neretko odluče za uslugu cloud telehausinga, gde je moguće zakupiti veliki prostor za čuvanje podataka, željenu CPU snagu i RAM kapacitet. Ovakvo rešenje se skalira prema potrebama korisnika kako bi se izbalansirala potrebna resursna moć i cena investicije. Bitno je istaći da nakon definisanja angažovanog cloud resursa, u toku korišćenja, korisniku se u realnom vremenu kroz kontrolni panel omogućava daljinsko upravljanje svim dodeljenim resursima i monitoring svih troškova. Tako korisnik zna kad problemi dolaze, lako ih zaobilazi podešavanjem dostupnih resursa, istovremeno postajući produktivniji.

PCPress.rs Image

Kao prateći servis cloud uslugama, BeotelNet nudi i profesionalni Managed hosting servise sa aktivnim monitoringom i podrškom radu korisnika.

Telehausing i kolokacija

Prepoznajući značaj geografske disperzije i kolokacije – BeotelNet je uz svoje data centre i optičku mrežu, razvijao mrežnu povezanost sa svim ključnim telko operatorima i njihovim data centrima. Rezultat je ponuda telehausing servisa na četiri lokacije u Srbiji. Ovi data centri ispunjavaju najviše Tier standarde, a povezani su redundantnim optičkim trasama. Maksimalna dostupnost servisa od 99,9% garantovana je podrškom 24/7/365. Energetska stabilnost osigurana je redundantnim izvorima napajanja.

Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove

Garancija pouzdanosti i kvaliteta svih hosting i telehausing usluga BeotelNet-a pruža sertifikat ISO 27001 (dobijen 2011. kao prvi sertifikovani data centar u Srbiji). Pored toga, drugi ključni faktor jesu stručnost i stalna edukacija tehničkog osoblja, što je najveća prednost BeotelNet-a, mnogo puta do sada dokazana.

Hosting i registracija domena:
domeni@isp.beotel.net; 011/4255 134

Hosting podrška:
hosting@isp.beotel.net; 011/4255 122

Korisna adresa: www.beotel.net/hosting

Facebook komentari: