BIZIT plus

BeotelNet – šoping-centar za hosting

BeotelNet već 27 godina pruža Internet i hosting usluge, transformišući se od klasičnog ISP u savremenog telko operatora.

PCPress.rs Image

Hosting paketi sa akcentom na elektronskoj trgovini

BeotelNet nudi klasične Linux i Windows pakete, ali i WordPress SSD hosting namenjen korisnicima koji se bave prodajom preko Interneta. Ovi paketi dolaze s preinstaliranim Webshop plug-in-om, kojim korisnik lako podiže svoju online prodavnicu. Kao premijum e-commerce hosting paket, pruža integraciju s platformom za online plaćanje (Payment Gateway) putem kartica, uz podršku REDIS i Memory Cache, što garantuje znatno brže učitavanje sadržaja sajta. Tu je i dnevni backup podataka na odvojenim serverima 30 dana, zaštita od DDoS napada i jednostavna migracija podataka.

PCPress.rs Image

Hosting paketi BeotelNet-a bazirani su na oprobano pouzdanom cPanel-u, uz PLESK kontrol panel na Microsoft Windows serverskoj platformi, s Microsoft SQL bazom. Sigurnost je obezbeđena odabirom željenog SSL sertifikata uz integrisan sistem bezbednosti sajta i mejlova korisnika. Ovo uključuje monitoring, skeniranje zlonamernog koda, višeslojnu zaštitu od hakerskih napada, detekciju i uklanjanje koda i skripti za WordPress, ali i druge popularne CMS‑ove kao što su Joomla, Drupal i slično.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Napredni cloud servisi

Za zahtevne korisnike, tu je VMware cloud platforma preko koje je moguće zakupiti veliki prostor za čuvanje podataka, željenu CPU snagu i RAM kapacitet. Ovakvo rešenje se skalira prema potrebama korisnika kako bi se izbalansirale potrebna resursna moć i cena investicije. Bitno je istaći da nakon definisanja angažovanog cloud resursa, u toku korišćenja, korisniku se u realnom vremenu kroz kontrolni panel omogućava daljinsko upravljanje svim dodeljenim resursima i monitoring svih troškova. Tako korisnika zna kad problemi dolaze, lako ih zaobilazi podešavanjem dostupnih resursa, istovremeno postajući produktivniji.

PCPress.rs Image

Kao prateći servis cloud uslugama, BeotelNet nudi i profesionalni Managed hosting servise sa aktivnim monitoringom i podrškom radu korisnika.

Telehousing i kolokacija

Prepoznajući značaj geografske disperzije i kolokacije, BeotelNet je uz svoje data centre i optičku mrežu, razvijao mrežnu povezanost sa svim ključnim telko operatorima i njihovim data centrima. Rezultat je ponuda telehousing servisa na četiri lokacije u Srbiji. Ovi data centri ispunjavaju najviše Tier standarde, a povezani su redundantnim optičkim trasama. Maksimalna dostupnost servisa od 99,9 odsto garantovana je podrškom 24/7/365. Energetska stabilnost osigurana je redundantnim izvorima napajanja.PCPress.rs Image

Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove

Dodatnu garanciju pouzdanosti i kvaliteta usluga pruža sertifikat ISO 27001 (dobijen 2011. godine kao prvi sertifikovan data centar u Srbiji). Pored toga, drugi ključni faktor jesu stručnost i stalna edukacija tehničkog osoblja, što je najveća prednost BeotelNet­-a, mnogo puta do sada dokazana.

Korisna adresa: beotel.net/hosting

Facebook komentari: