Besplatan Internet za surfovanje u Telenorovoj pametnoj mreži

Postpejd korisnici koji od danas odaberu 4G telefon iz bogate Telenorove ponude dobiće dodatni internet saobraćaj pored saobraćaja u okviru svojih paketa. Po jedan dodatan gigabajt biće im dodeljen svakog meseca do kraja godine, kako bi iskusili sve prednosti Telenorove pametne mreže, uključujući i 4G mrežu koja omogućava do šest puta brži Internet, brže preuzimanje, pretragu i striming. 

Telenor_horizontalniTelenor nastavlja sa širenjem 4G signala, pre svega u gradskim, a potom i u ruralnim sredinama. Trenutno, 4G mreža može da se koristi u Beogradu (u većem delu centra grada, oko Slavije, Skadarlije, Pravnog fakulteta, Kalemegdana, Studentskog parka, Terazija,  delovima Knez Mihailove, Kneza Miloša, Dorćola, Vračara, na većem delu Novog Beograda, u delovima Zemuna, na aerodromu, oko sajma, u delovima naselja Kaluđerica, itd.). Takođe, 4G mreža dostupna je i u centru Subotice, Niša i Novog Sada i na turističkim lokacijama  Kopaonika i Zlatibora. Ulaganjem u mrežu i njenim daljim osnaživanjem, Telenor omogućava pristup internetu za sve, u bilo kom trenutku, bez obzira na to gde se korisnik nalazi.

Svi koji žele da osete prednosti 4G mreže treba samo da zamene svoju SIM karticu za besplatnu 4G kompatibilnu SIM karticu (uSIM kartice) u najbližoj prodavnici Telenora u celoj Srbiji. Za sve korisnike koji nemaju 4G telefon a žele da osete prednosti koje nudi 4G mreža, Telenor je u svoju ponudu uvrstio veliki izbor najnovijih uređaja poslednje generacije – Samsung Galaxy Core Prime, Huawei Y550, Huawei G620s, LG Spirit 4G, Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge, HTC M9, i mnoge druge.

Pročitajte i:  Korisnici 5G u Indiji troše 3,6 puta više podataka u poređenju sa korisnicima 4G

Mapa pokrivenosti 4G mrežom, dodatna pojašnjenja u vezi s tom promocijom, saveti kako najbrže do 4G mreže, kao i aktuelna ponuda uređaja dostupni su na http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Mreza/4G/

Izvor: Telenor

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,