Računari i Galaksija

Besplatna obuka za sistem Jablotron JA-100

Kompanija Lunatronik organizuje besplatnu obuku za sistem JABLOTRON JA-100, novi, moderan i jedinstven alarmni sistem koji se može jednostavno prilagoditi potrebama velike kompanije, kao i potrebama kućnog domaćinstva.

image002Sistem može da radi preko besplatnog Jablotron Clouda i da koristi Android i iPhone aplikacije za pametne telefone za jednostavno upravljanje i praćenje rada svih korisnikovih alarmnih sistema.

Zainteresovani mogu proći besplatnu, jednodnevnu obuku za sistem JA-100 gde će naučiti o prednostima i mogućnostima novog alarmnog sistema. Svaki proizvod će biti predstavljen, tehnički podaci objašnjeni, a polaznici upoznati sa najboljim osobinama proizvoda koje će moći da isprobaju, ali i vide kako kreirati najbolji sistem prema korisnikovim potrebama.

Polaznici će imati priliku i da testiraju ovo znanje i dobiju evropski sertifikat za ugradnju, na osnovu koga će garantni rok za proizvode biti produžen na 5 godina.

Pozivamo vas na obuku koja će vam pomoći da postanete član Jablotron Alarms porodice i da koristite sve prednosti visoke tehnologije u službi bezbednosti.

Dodatne informacije o obuci možete pronaći ovde.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Pametna integracija za unapređenje sigurnosti i komfora
SBB

Tagovi: ,