ERP 2024

Lexmark MS510dn za bolju produktivnost

 

lexmarkBez brzog i kvalitetnog mono ili kolor lasera nema produktivnosti u bilo kom radnom okruženju, toga su svesni i vlasnici firmi i proizvođači ove vrste hardvera. Lexmark kao najuticajniji brend u ovoj oblasti stalno se trudi da svoje kupce obraduje novim, modernijim, bržim i kvalitetnijim rešenjima, a trenutno najveću pažnju kupaca privlači model MS510dn, koji u osnovi predstavlja moćan mono laser spreman da u svakom trenutku odgovori na sve zahteve koji se postave ispred njega.

Vizuelno gledano ovaj model se ne razlikuje previše od nedavno predstavljenih MS310dn i MS410dn mono lasera, čak je i hardverski veoma slično koncipiran, međutim ono što ga čini posebnim je veoma atraktivno rešena kontrolna tabla. Ista je pored navigacionih i upravljačkih tastera opremljena i sa LCD displejom dijagonale 2.4 inča, preko koga možete pratiti sve aktivnosti testiranog štampača i odraditi sva žljena setovanja. Ono što nam se veoma dopada je i prostranost kontrolne table, a to u praksi znači mnogo komfora.

Iz naziva ovog mono lasera nije teško zaključiti da je opremljen duplex modulom (“d” u nazivu) i mrežnim adapterom (“n” u nazivu), čim jasno stavlja do znanja da je dizajniran za zahtevnija (manja) kancelarijska okruženja i pojedince koji puno štampaju. Da budemo konkretniji – sa MS510dn laserom možete u okviru 60 sekundi odštampati do 45 otisaka, dok je broj obostranih stranica više nego za duplo manji, ali to je i logično obzirom na zahtevnost samog procesa dvostrane štampe. Sa druge strane kvalitet dobijenih otisaka je vrhunski – sve nijanse sive su odlično reprodukovane, a crna je zaista crna!

Pored vrhunskih radnih performansi MS510dn laser se od sličnih rešenja na tržištu izdvaja i po veoma maloj potrošnji tonera, a to je realno gledano i najbitnije ozbiljnim radnim okruženjima. U osnovi sa njim možete uštedeti od 10% do 40% praha samo je potrebno dobro se upoznati sa radnim modovima i drajverskom podrškom. Jača strana su mu još lako održavanje i vrhunska izrada zahvaljujući kojoj može izdržati i rad u najnemilosrdinim uslovima.

Iako realno gledano MS510dn ne donosi neke velike prednosti u odnosu na svoju mlađu braću (pomenute MS310dn i MS410dn modele) ipak nudi nešto što oni nemaju – komfornost i nešto povoljniju cenu otiska. Cenovno gledao rangiran je u neku startnu srednju klasu, gde realno gledano i pripada, a mi verujemo da će naići na dobar odziv kod kupaca.

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

Facebook komentari: