BIZIT plus

Besplatna radionica za MSP u Pančevu

PCPress.rs ImageMedija centar i Informatika će organizovati 3. februara u 12 časova u Regionalnoj privrednoj komori Pančeva šestu radionicu za podršku malim i srednjim preduzećima u rešavanju problema koje imaju u nabavljanju, održavanju i zaštiti računarskih sistema.

Projekat je pokrenut u septembru 2008. godine uz podršku Privredne komore Srbije i Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća sa ciljem da se odgovori na rastuće potrebe preduzeća prilikom upotrebe informacionih tehnologija u poslovanju. Na do sada održanim radionicama učestvovalo je više od 50 predstavnika preduzeća koje obavljaju različite delatnosti: od javnih gradskih preduzeća, zanatskih radnji, proizvodnje nameštaja, mašina, građevinskog materijala, prodaje i trgovine do ugostiteljskih objekata, hotela, zdravstvenih institucija i drugih organizacija.

Stručnjaci Informatike iz Beograda će, kao i na prethodnim radionicama a na osnovu višedecenijskog iskustva u postavljanju i održavanju informacionih sistema, odgovarati na pitanja i praktičnim primerima pokazati da uvođenje informacionih sistema može da bude brzo, jednostavno i pristupačno.

Održavanje radionice u Pančevu su podržali Regionalna privredna komora Pančeva, Privredna komora Srbije i Republička agencija za mala i srednja preduzeća i razvoj preduzetništva.

Facebook komentari: