Računari i Galaksija

Besplatna simulacija za ljubitelje travnjaka

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta je to Lawn Mowing Simulator. Zainteresovani će moći da je preuzmu besplatno sve do 4. avgusta, kada nas očekuje neki novi naslov (ili dva).

PCPress.rs Image

Ako u pravom životu nemate travnjak i moćnu kosilicu, a želeli biste – ovo je igra za vas. Igrača vodi u Veliku Britaniju, te ga smešta usred zelenog pejzaža. Lawn Mowing Simulator je jedini simulator koji okuplja premijum kosilice iz pravog života, a detalji su toliko dobri, da je uživanje zagarantovano – i to bez letnje vrućine.

Kosilice se podešavaju kao da se stvarno spremaju za uređivanje sočne trave, pa se podešava visina sečiva, motor i drugi detalji koji donose bolje rezultate. Usput se gradi firma, jer igrač ne kosi iz zadovoljstva, već zbog zarade. Biznis počinje od nule, pa polako nadograđuje poslovne prostorije i povećava broj zaposlenih. Posao je ono što od igrača pravi čoveka.

Lawn Mowing Simulator ima solidne ocene, pa zaslužuje pažnju. Epic garantuje zabavu, pa je valjda zato i nudi besplatno, a inače košta oko 20 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Video igra Endling: Lisice posle apokalipse
SBB

Tagovi: , ,