Nove Epic igre: Požurite i preuzmite potpuno besplatno

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta su to Soulstice i Model Builder. Zainteresovani će moći da ih besplatno preuzmu sve do 5. oktobra, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Soulstice je prilika da istražite mračni svet koji puca od misterija. Ravnoteža u ovom izmišljenom univerzumu je narušena zbog toga što su divlja bića po imenu Wraiths poželela da prožderu sve žive. Ne samo da žrtve mogu da pojedu, već i da ih pokvare, zaposednu. Hibridni vojnici Chimere su jedini koji mogu da zaštite čovečanstvo. Dve sestre – Briar i Lute su deo te vojske, a transformacija im je podarila korisne moći.

Model Builder je, kako samo ime kaže, igra za sve koji uživaju da prave stvari. Mogu da sklapaju svašta – tenkove, brodove, avione, obične kuhinje. Modele posle mogu da prodaju kako bi zaradili dovoljno za bolji alat. Usput slušaju priču o starcu Stanu, jer se u svakom nivou otključava nova tajna.

Pročitajte i:  The Big Con: Epic poklanja igru koja je sve oduševila

Ljubitelji igara koje traže snalažljivost, ali i oni koji vole zagonetke i neobične svetove, će se sigurno obradovati, a odlične ocene obećavaju fino iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa su igre besplatne – Soulstice inače košta oko 38 evra, a Model Builder oko 19 evra.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,