BIZIT plus

Besplatni Pure Storage webinar: Vaša poslednja migracija podataka

Zaboravite na skupe cikluse nadogradnje, disruptivne prekide rada i ponovno plaćanje za dodatni kapacitet koji već ionako imate. Evergreen Storage™ model pretplate nudi besprekoran rad, brzu nadogradnju i proširenje sistema bez prekida rada. Neka ovo bude Vaša poslednja migracija podataka – Pure Storage sistem sa Evergreen podrškom. Za webinar se možete prijaviti i na njemu učestvovati putem ovog linka!

PCPress.rs Image

Evergreen Storage™ rešenje

Evergreen Storage™ nudi čuvanje podataka koje misli o svemu. Eliminiše skupu obnovu podrške i osigurava agilnost koja vam je potrebna kako biste zadovoljili zahteve modernog poslovanja.

Ovde možete preuzeti IDC izveštaje o vrednosti Evergreen Storage Programa.

PCPress.rs Image

Smanjite ukupne troškove vlasništva (TCO) za čuvanje podataka i uštedite više od 50% vrednosti tradicionalnih nadogradnji. Pojednostavite svoj Storage sistem. Obezbedite besprekidan rad, brzu nadogradnju i proširenje sistema bez prekida rada. Zamislite čuvanje podataka koje konstantno funkcioniše, sa dostupnošću 99.9999% ukljucujući i nadogradnje. Evergreen je najpametniji način da ostanete moderni, kombinirajući tradicionalnu on-prem kupovinu Storage-a i podrške.

PCPress.rs Image

Webinar: Vaša poslednja migracija podataka

Pridružite se webinar-u i dopustite da budete iznenađeni, a organizator obećava da će učesnike čak i razmaziti nekim vrednim nagradama…

Datum: Četvrtak, 5. novembra 2020.
Vreme: 10:00 AM (GMT+01:00) Central European Time
Trajanje: 90 minuta

Za webinar se možete prijaviti i na njemu učestvovati putem ovog linka!

Facebook komentari: