Besplatno naučite osnove Linuxa uz mCloud server

Kompanija Mainstream d.o.o. vodeći Managed i Cloud hosting provajder u Srbiji, u saradnji sa Admin Trening Centrom, pokrenula je akciju kroz koju želi da pomogne IT razvoj i motiviše korisnike da se dodatno edukuju za administraciju Linux servera, što se danas smatra veoma traženim i deficitarnim zanimanjem.

mcloudUz svaki kupljeni mCloud server ili mApp do 31. marta uz godišnji zakup korisnik dobija potpuno besplatno obuku Osnove Linuxa (u trajanju od 30 časova) koju može iskoristiti do kraja 2014. godine. Ukoliko neko od korisnika želi da zameni kurs za neki drugi, potrebno je samo da se javi Admin Trening Centru radi dogovora i utvrđivanja mogućnosti.

ATC računarska laboratorija u kojoj se održavaju kursevi, opremljena je vrhunskim Fujitsu serverima i radnim stanicama, NetApp storage uređajima i Cisco Mrežnom opremom, a obuke se vrše na Windows Server 2012 i Linux Serverskim platformama.

Ovakvim pristupom edukaciji, kroz usmerenu obuku za rad u specifičnom okruženju, polaznici imaju jedinstvenu priliku da nauče ne samo metode rada sa određenim procedurama i programima, već i rešavanje simuliranih problema koji se najčešće javljaju sa određenom kombinacijom opreme i platforme.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Kritična ranjivost koja pogađa većinu Linux distribucija omogućava postavljanje bootkitova 
SBB

Tagovi: , ,