ePlaneta

Big Bang otvorio specijalizovano odeljenje za prodaju TV-a

Kompanija Big Bang je u  petak, 20. juna, u okviru velike prodavnice tehnike u tržnom centru “Ušće”, otvorila specijalizovano odeljenje za prodaju televizora. U sjajno organizovanom prostoru možete da pogledate i uporedite aktuelne modele najpoznatijih proizvođača, a posebno ističemo specijalizovanu pano-aplikaciju koja će vam pomoći u izboru odgovarajućeg modela, a rezultat pretrage uz pomoć vaših kriterijuma poslati direktno na vašu e-mail adresu.

BigBang-TV-Store-1

Specijalizovano odeljenje otvorli su Matija Savnik, direktor nabavke u kompaniji Big Bang i Aleksandar Bojić, zamenik direktora kompanije Big Bang u Beogradu. Tom prilikom, gospodin Savnik nam je najavio i mnoga iznenađenja u narednom periodu, jer će se Big Bang usredsrediti na kombinaciju show-room-a i internet prodaje, što je po mišljenju kompanije Big Bang, najbolja kombinacija asvremenog tržišnog nastupa. Srećnici koji su ranije saznali za ovaj događaj i koji su imali vremena da se pripreme, mogli su u petak da kupe željeni televizor uz popust od 20%. Prilika nije potpuno propuštena, jer su i redovne cene veoma konkurentne, a u prodavnici su zastupljeni samo najpoželjniji “A” brendovi.

BigBang-TV-Store-2

Za kupce koji vole sami da istražuju, preporučujemo dobro osvetljen prostor u kome će lakše primetiti sitnice koje su presudne pri ocenjivanju slike, te posebnog “asistenta” u vidu pano-aplikacije kojim sami mogu da pregledaju predložene modele i unošenjem sopstvenih kriterijuma sužavaju izbor za kupovinu. Koristan dodatak predstavlja veliki izbor AV kablova i konvertera koje je ponekada teško naći u našim prodavnicama.

Pročitajte i:  Novi LG OLED i QNED televizori sa pojačanim AI procesorom menjaju pojam kućne zabave

 

BigBang-TV-Store-3

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,

2 thoughts on “Big Bang otvorio specijalizovano odeljenje za prodaju TV-a

 • 22. 06. 2014. at 16:25
  Permalink

  Dragi Aleksandre,
  Informaciju smo dobili na sam dan popusta. Ako ne znate da nađete lokaciju Big Bang prodavnica (postoje ukupno dve, jedna u Beogradu i jedna u Novom Sadu), onda niste ni zaslužili da kupujete s popustom.

 • 22. 06. 2014. at 07:39
  Permalink

  Sve ste lepo napisali, ali i dalje neće biti srećnika koji mogu da kupe po povlašćenim cenama zato što niste i ne želite da kažete lokaciju mesto gde se to dogodilo, gde je ta prodavnica ………….SRAM VAS BILO

Comments are closed.