BIZIT plus

Samsung i Vip predstavili Galaxy K zoom

Za razliku od dosadašnjih Galaxy Camera modela koji su imali neke funkcije telefona, ovo je specijalizovani smart telefon opremljen 10x optičkim zumom. Premijerno je dostupan na srpskom tržištu, i to u beloj boji, u okviru Vip ponude po ceni od 1 dinar uz pakete Smart Max i BizPartner Zauvek 4000.

Galaxy K zoom_Shimmery White_03GALAXY K zoom dolazi sa novom tehnologijom objektiva u izuzetno tankom i elegantnom kućištu, pa se veoma lako koristi i kao telefon.  Ljubiteljima fotografije pruža 10x optički zum s optičkim stabilizatorom slike (OIS). Od naprednih karakteristika izdvaja se  CMOS senzor, kao i  Xenon blic koji ima bolje osvetljenje od LED blica čime se povećava kvalitet slike.

Za precizan balans svetla i čistoće fotografije, Galaxy K zoom ima AF/AE razdavanje (Auto Focus/Auto Exposure), uz pet optimizovanih podešavanja filtera koje omogućava nova generacija rada Pro Suggest. Tu je i opcija Selfie Alarm, za lako pravljenje autoportreta. Svaka funkcija ima jednostavan korisnički interfejs koji omogućava da se u svakoj situaciji lako prave fotografije i video snimci izuzetnog kvaliteta. Takođe, GALAXY K Zoom ima i Ultra Power Saving Mode za minimalnu potrošnju baterije, S Health Lite aplikaciju i Studio za lako sređivanje fotografija i snimaka.

Pročitajte i:  Galaxy AI dostupan za „probnu vožnju“ korisnika pametnih telefona, kroz osveženu Try Galaxy aplikaciju

Samsung GALAXY K Zoom

Facebook komentari: