Biković podržao najveću tehnološku konferenciju

Uoči premijere svog novog filma „IZAZOV“, inače prvog kinematografskog dela snimljenog u kosmosu, glumac Miloš Biković podržao je i održavanje Tomorrow konferencije, najvećeg tehnološkog događaja u Evropi.

PCPress.rs Image

„Drago mi je kada je Srbija u nečemu prva, ili kada može da inicira razvoj, posebno tehnoloski, jer smo u tome talentovani i možemo da uhvatimo korak sa svetom. Ova konferencija je jedan dobar korak ka tome, jer upravo na ovakvim mestima možemo da se upoznamo sa time šta nove tehnologije odnose i kako mogu da se iskoriste na prvi način, odnosno kako mi možemo da ovladamo njima, a ne one nama“, izjavio je Biković.

Najveći tehnološki događaj u Evropi Tomorrow Konferencija, koji će okupiti više od 10 hiljada poznavalaca i ljubitelja blokčejna i veštačke inteligencije, održaće se u Beogradu od 12. do 14. maja 2023. godine.

Mesec dana pred veliko otvaranje, učešće je potvrdilo više od 100 međunarodno priznatih govornika i prezentera, koja predstavljaju najveća svetska imena iz domena veštačke ineligencije (AI), blokčejna, gejminga, Metaverse-a i Web3. Svakako je važno naglasiti predavanja koje će držati nagrađivani reditelj i najprodavaniji autor Njujork Tajmsa Jan Halperin, proslavljeni evropski ekonomski stručnjak Ervin Voloder,princeza metaversa Kristina Jan Zang, dok će kao regionalne tech zvezde svoje prezentacije imati koosnivač ECD-a Aleksandar Matanović,predsednica Srpske blokčejn inicijative Emilija Vuković, i naravno svetski priznati ekonomista i broker Vladimir Đukanović. Ovog puta kao prezenter, šampion kripto komjunitija, a možda najveći roker među učesnicima Skot Pejdž (član legendarne grupe Pink Flojd), posebna je zvezda beogradske konferencije.

Ulaznice za beogradsku Tomorrow konferenciju već su u prodaji po najpovoljnijim cenama na  www.tmrwconf.net.

PCPress.rs Image

Zaiteresovani koji se prijave uz kod PCPRESS ostvaruju 15% popusta na kupovinu ulaznice!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,