Bitcoin kao nagrada u igri MonteCrypto

Ako rado rešavate zagonetke i voleli biste da osvojite bitcoin, možda će vam biti interesantna nova igra koja će se sutra pojaviti na Steam online platformi za igranje. Montecrypto: The Bitcoin Enigma igra koju je razvio nezavisni developerski studio, Gem Rose Collective, prvom uspešnom igraču poklanja jedan bitcoin kao nagradu.

PCPress.rs Image

Reč je o nizu navodno izuzetno teških mozgalica koje se rešavaju iz perspektive prvog lica, a cela igra ostavlja utisak velike potrage za skrivenim blagom. Na kraju, logično, sledi i bogata nagrada za onoga (ali samo onoga) koji prvi reši sve zagonetke. Igrač koji prvi uspešno pronikne u tajne svih zagonetki kao nagradu od developera ove igre će dobiti jedan bitcoin, čija se vrednost ovih dana kreće oko 10.000 dolara. S obzirom na to da će igra koštati tek 1,99 dolara, čini se kao dobra investicija koja će se nekome zaista isplatiti.

Kako bi rešio “bitcoin enigmu” igrač ulazi u lavirint sa 24 zagonetke, a zanimljivost se krije i u tome da će igrači po lavirintu moći da ostavljaju tragove jedni drugima, prave da im pomognu u rešavanju mozgalica, ili pak lažne da ih navedu na pogrešan put. Na kraju će konačno rešenje zagonetke srećnom igraču ponuditi alat za preuzimanje lozinki, a koje služe za otključavanje wallet-a sa nagradom. Jednom kad neko zgrabi ponuđeni bitcoin, igra je gotova, kažu njeni autori.

Pročitajte i:  Izgubljena lozinka krila tri miliona dolara

Izvor: Steam

Facebook komentari: