BIZIT 2020: Digitalna transformacija u novoj realnosti

Novonastala situacija definitivno je promenila i nastavlja da menja dosadašnji način rada i života, ispitujući granice ljudske sposobnosti prilagođavanja i snalažljivosti. Prateći razvoj situacije i u skladu sa svim preporučenim merama, tradicionalna sedma po redu konferencija BIZIT d!Business 2020 će biti održana 4. i 5. novembra u Klubu poslanika u Beogradu, ali i online. U skladu sa tim, kao osnovne teme konferencije izdvajaju se strateške perspektive digitalne ekonomije i poslovanje u uslovima nove realnosti.

PCPress.rs Image

Pored trendova koji nas očekuju u okviru digitalne transformacije na BIZIT-u ćemo ove godine analizirati i stanje poslovanja nastalo usled pandemijske krize. O temama kao što su poslovna rešenja i infrastruktura, bezbednost, komunikacije, marketing i prodaja, obrazovanje i ljudski resursi će govoriti eminentni predavači po pozivu, kao i predstavnici značajnih ICT kompanija iz zemlje i inostranstva. U dvodnevnom programu će biti održano više od pedeset prezentacija, panel diskusija i radionica.

Uživo i online

Novina koju uvodimo ove godine zbog situacije izazvane pandemijom virusa SARS-Cov-2 jeste da će BIZIT biti održan u dva paralelna formata – uživo i online. U Klubu poslanika će uživo prisustvovati onoliko publike koliko dozvole mere zdravstvene bezbednosti. Za online praćenje broj učesnika nije ograničen i za njih će biti organizovan interaktivni video prenos u realnom vremenu. Svi koji budu pratili preko ekrana moći će tokom prezentacija da postavljanju pitanja predavačima kroz chat servise i da učestvuju u nagradnoj igri, isto kao i publika uživo prisutna u Klubu poslanika.

Ograničen broj učesnika uživo

Iako novembar ove godine izgleda daleko kao nikada pre, pravi je trenutak da već sada prijavite učestvovanje na BIZIT-u i rezervišete svoje mesto, naročito za prisustvo uživo, zbog toga što će broj učesnika za ovu opciju biti strogo limitiran. Za prijave do kraja avgusta važe posebne cene, značajno povoljnije od redovih.

Promena formata učestvovanja

Svi učesnici koji iskoriste mogućnost rane prijave za prisustvo uživo, mogu do 31. oktobra da promene format učestvovanja i umesto uživo izaberu online praćenje konferencije, uz povraćaj dela novca od uplate. Učesnici koji se u ranom periodu prijave za online praćenje mogu kasnije promeniti status i uzeti prisustvo uživo uz doplatu i pod uslovom da bude mesta u sali Kluba poslanika.

Vrata BIZIT konferencije su otvorena za sve zainteresovane da se pridruže i budu učesnici najznačajnijeg poslovnog događaja u regionu. Vidimo se na BIZIT-u!

Facebook komentari: