N Central domination

BIZIT 2021 predavači – Nataša Kažić, Enetel Solutions

Nataša Kažić, MBA, konsultant za razvoj proizvoda i razvoj poslovanja, pisac i mentor, na ovogodišnjoj BIZIT konferenciji prezentovaće “srpski Shopify” – domaću Impoqo e-commerce SaaS cloud platformu za kreiranje web prodavnica namenjeno malim i srednjim preduzećima.

PCPress.rs Image

Impoqo saas rešenje je prvo cloud rešenje u Srbiji za kreiranje web shop-ova namenjeno malim i srednjim preduzećima. Pravljen je po ugledu na Shopify, ali uključuje više funkcionalnosti i daleko je jednostavniji za upotrebu, sve to za vrlo pristupačnu mesečnu pretplatu. Korisnici Impoqo saas, preduzetnici, će uz pomoć alata moći da kreiraju svoj web shop potpuno samostalno, bez dizajnera i bez ikakvog programerskog znanja. Alat obezbeđuje i alate za brz i efektan dizajn, automatsko kreiranje inventara, uključen hosting, automatski order management, reporting i integrisan je sa platformom za online plaćanje. Za 30 minuta napraviš svoj shop i kreneš da prodaješ!

Na BIZIT‑u se trudimo da prenesemo uspešne priče i korisnika i dobavljača, kako bi svaki dobar glas dobio priliku da se daleko čuje. Klijenti BIZIT‑a su uspešne IT firme koje nude svoje usluge, ali i uspešne kompanije koje koriste IT usluge i proizvode i trude se da pronađu najbolja rešenja za svoje poslovanje. Ukoliko želite da budete deo ovogodišnjeg BIZIT‑a, prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za ranu registraciju. Vidimo se 3. i 4. novembra u Klubu poslanika ili tamo gde ste vi!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: