Top50 Glas publike

BIZIT 2021 predavači – Nebojša Stankić, Southeast Europe Regional Manager, Zebra Systems

Tema predavanja Nebojše Stankića, Southeast Europe Regional Manager‑a u kompaniji Zebra Systems, biće prilagođavanje u hodu proizvođača IT rešenja, pitanje fluidnosti granica između sigurnosti sistema i backup‑a, te da li i zašto korisnici i ponuđači računarskih usluga treba da sarađuju intenzivnije nego do sada.

PCPress.rs Image

Svedoci smo promena koje nikoga ne ostavljaju po strani. Kako korisnike, tako i proizvođače. Transformacija korisnika zahteva prilagođavanje proizvođača u hodu. Gde je granica između sigurnosti sistema i backupa, da li je to postaje jedno? Sa druge strane, korisnici i ponuđači računarskih usluga trebaju sarađivati bliže nego ikada do sada? Šta na tu temu možemo dodati? Koliko smo spremni da se tome prilagodimo?

U dva oficijelna dana konferencije BIZIT očekuje vas preko 50 eminentnih predavača i mogućnost da razmenite iskustva i primere iz prakse sa predavačima i kolegama. Ove godine ćemo se potruditi da pokažemo na koje je sve načine moguće pridobiti nove i zadržati stare klijente na turbulentnom tržištu koje svake godine postavlja neke nove zahteve. Videćemo kako je pandemija uticala na odnos kompanija prema klijentima, ali i kako su korisnici promenili svoja očekivanja.

Na BIZIT‑u se trudimo da prenesemo uspešne priče i korisnika i dobavljača, kako bi svaki dobar glas dobio priliku da se daleko čuje. Klijenti BIZIT‑a su uspešne IT firme koje nude svoje usluge, ali i uspešne kompanije koje koriste IT usluge i proizvode i trude se da pronađu najbolja rešenja za svoje poslovanje. U proteklih sedam godina na konferenciji je učestvovalo preko 7000 polaznika i održano je preko 500 predavanja na različite teme u vezi poslovanja i IT‑ja. Zakazali smo preko 1000 sastanaka i kumovali nebrojenim poznanstvima i sklopljenim poslovima.

Ukoliko želite da budete deo ovogodišnjeg BIZIT‑a, prijavite se na sajtu bizit.rs. Vidimo se 3. i 4. novembra u Klubu poslanika ili tamo gde ste vi!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: