BIZIT 2021 predavači – Nevena Ružić, Program Coordinator, Fondacija za otvoreno društvo Srbije

Na godišnjoj konferenciji BIZIT uvek se trudimo da dovedemo eminentne stručnjake iz oblasti IT-ja i biznisa, koji će i ove godine iz prostorija Kluba Poslanika, u Beogradu, 3. i 4. novembra imati prilike da prenesu svoja znanja i iskustva na zainteresivane posetioce kako live tako i online. Između ostalih imaćete prilike da čujete Nevenu Ružić, Program Coordinator, Fondacija za otvoreno društvo Srbije.

PCPress.rs Image

Na ovogodišnjem BIZIT-u koji je posvećen borbi za korisnike Nevena Ružić će održati predavanje pod nazivom “Privatnost kao vrednost biznisa”.

Jasno je da je proizvod mnogo više od kvaliteta robe i usluga za primarnu upotrebnu, ili adekvatnog odnosa sa cenom. Pored ostalih kvaliteta, posebno u vreme aplikacija, algoritama i profilisanja korisnika, privatnost se izdvaja kao kvalitet, dodatna vrednost, ali i odgovornost. U svom izlaganju Nevena će govoriti o obavezama čije ispunjenje omogućava kako pravilnu primenu zakona, tako i moguću prednost na tržištu.

Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za ranu registraciju. Vidimo se 3. i 4. novembra u Klubu poslanika ili tamo gde ste vi!

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: