Motorola g60 donosi odlične performanse i 108MP sistem kamera za samo 30 hiljada dinara

Motorola uvek traži nove načine kako bi osnažila ljude, a novi Motorola g60 donosi sve ono što želite, i još više. Po prvi put u g seriji, Motorola g60 donosi 108MP sistem kamera sa najvećom veličinom piksela ikada u jednom Motorola telefonu, a tu su još ogromna 6.000mAh baterija, visoko osvežavanje ekrana i izuzetna brzina rada zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 732 G mobilnoj platformi.

PCPress.rs Image

Želite da podignete svoje fotografije na potpuno nov nivo? Možete, uz Motorolu g60

Motorola g60 donosi 108MP sistem kamera koji je uparen sa poptuno novom Ultra Pixel tehnologijom koja koristi spajanje piksela kako bi spojila 9 piksela u jedan veliki 2.1um Ultra Pixel. Na ovaj način, korisnici dobijaju 9x veću osetljivost kamere na svetlo za izuzetno oštre i svetle slike ultra-visoke rezolucije – čak i u najizazovnijim svetlosnim uslovima.

Pored velikog 108MP senzora ultra-visoke rezolucije, svoju kreativnost možete dodatno da unapredite zahvaljujući 118º ultra-širokougaonim senzoru koji u kadar stavlja 4x više prizora koji je pred vama kako biste zabeležili sve ono što vaše oči vide ili Macro Vision objektivom koji će vas dovesti 4x bliže onome što slikate u poređenju sa standardnom kamerom kako biste otkrili sve najfinije detalje. Vaše svakodnevne fotografije sada možete da napravite da izgledaju kao profesionalni portreti uz dubinski senzor. Maksimalno iskoristite i nove napredne funkcije kamere kao što je Dual Capture mod koji vam dozvoljava da u isto vreme snimate prednjom i zadnjom kamerom kako biste snimili subjekta i sebe i prikazali obe strane jedne priče.

Pročitajte i:  TECNO predstavlja najnoviji dodatak Spark seriji: Spark 20c – na duplo višem nivou!

PCPress.rs Image

Niko ne voli stres koji prazna baterija nosi sa sobom, ali uz Motorolu g60 dolazi masivna 6.000mAh baterija koja vas nikada neće ostaviti na cedilu. Sa 54 sata non-stop energije, čak i najizazovniji radni dan vas neće zaustaviti u korišćenju svog telefona. Kada ste spremni da ponovo napunite telefon, TurboPower 20 pružiće vam sate energije nakon samo nekoliko minuta punjenja kako biste se što pre vratili stvarima koje su vam važne.

Snapdragon 732G renderuje grafiku izuzetnom brzinom i pogoni kamera sistem visoke rezolucije kako bi igre izgledale realističnije, a fotografije oštrije nego ikada pre. Uz 6GB RAM-a, možete da se prebacujete sa aplikacije na aplikaciju u deliću sekunde. Sva ova brzina dolazi uz izuzetnu energetsku efikasnost kako vam se baterija ne bi ispraznila pre vremena.

PCPress.rs Image

Gledajte svoj omiljeni sadržaj na predivnom 6.8“ Max Vision FHD+ displeju. Uživajte u realističnim bojama i unapređenom osvetljenju i kontrastu uz HDR10 kompatibilnost. A kao prvi Motorola telefon sa osvežavanjem ekrana od 120Hz, model g60 radi duplo fluidnije u poređenju sa standardnim telefonima, pa se tako nećete susretati sa zastajkivanjem prilikom surfovanja internetom, igranja omiljenih igara ili gledanja video sadržaja.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 serija: siguran put do savršenog snimka

Sva ova snaga podržana je sa 128GB interne memorije kako biste na raspolaganju imali dovoljno prostora za svoje fotografije, filmove, pesme, aplikacije i igre. A uvek možete da dodate do 1TB dodatnog prostora uz pomoć microSD kartice.

PCPress.rs Image

Elegantan i spolja i iznutra

Ultratanke ivice oko ekrana pružaju više prostora za displej, a tonirano kućište za kamere dodaje nov nivo sofisticiranosti. Moderno izrađeno kućište dostupno je u elegantnoj metalik Dynamic Gray boji. Prepustite se uživanju u softveru koji je stilizovan i predivan, baš kao i spoljašnjost Motorola g60. Android 11 je optimizovan tako da se prilagođava načinu na koji koristite telefon, što ga čini još intuitivnijim, bezbednijim i znatno ličnijim. Istražujte bolje načine konverzacije u čet aplikacijama i prepustite se znatno direktnijoj zaštiti vaše privatnosti koje donosi Android 11.

PCPress.rs Image

Motorola i sa ovim modelom nastavlja svoju posvećenost pružanju čiste verzije Android operativnog sistema korisnicima uz pronalaženje novih načina da dodatno uprosti interakciju sa vašim telefonom kako bi učinila naprednu tehnologiju još lakšom za korišćenje.

Uz MyUX, Motorola je dodala mnoštvo korisnih funkcija koje vam dozvoljavaju da telefon prilagođavate svom ukusu. Kontrolišite svoj uređaj jednostavnim pokretima šake, prilagođavajte podešavanja za multimediju i stvarajte jedinstvene izglede softvera kako bi vaš telefon izgledao jedinstveno.

Pročitajte i:  Predstavljena Xiaomi 14 serija s Leica optikom sledeće generacije, koju donosi Xiaomi HyperOS

PCPress.rs Image

Oslanjajući se na svoju misiju demokratizacije tehnologije i pružanja smislenih inovacija, Motorola se fokusirala na nekoliko neverovatnih i izuzetno važnih funkcija sa modelom g60. 108MP kamera sistem, prvi u jednom telefonu g serije, najveći piksel ikada u kameri, ogromna 6.000mAh baterija i osvežavanje ekrana od 120Hz kombinovani su kako bi vam pružili dodatnu snagu i dali slobodu da stvarate i povezujete se sa svetom oko vas kao nikada pre.

PCPress.rs Image

Dostupnost

Motorola g60 će u Srbiji biti dostupna tokom oktobra, po ceni od 29.990 rsd.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,