BIZIT Radionica: Javni govor – lični izazov

Koliko ste puta dosad imali priliku da govorite pred profesorima, kolegama, klijentima, kamerom, publikom? I, budite iskreni, koliko puta su vam se, u takvim prilikama, znojili dlanovi, a glas drhtao dok ste gledali svuda osim tamo gde treba? BIZIT radionica javni nastup

Kako biste savladali poteškoće i izazove javnog nastupa, potrebno je da vežbate i učite od onih kojima je javni nastup deo svakodnevnice. Zato su PC Press i Tomato Tomato Communications okupili tim stručnjaka iz ove oblasti i kreirali celodnevni komunikacijski trening BIZIT Radionica: “Javni govor – lični izazov”.

Zašto usavršti veštine javnog nastupa?

U vreme velikog tehnološkog prodora, kad su vam dostupni različiti kanali komunikacije, od e-mejla, društvenih mreža, do različitih aplikacija koje nosite u džepu, ljudi su se udaljili od direktne komunikacije kako sa pojedincima, tako i većom grupom ljudi.

Međutim, u poslednje vreme sve održava se sve više skupova, predavanja i konferencija, gde različite javnosti dolaze do informacija “iz prve ruke”, kao i do ličnih i poslovnih kontakata. U takvom okruženju veoma je bitno kako predstavljate sebe, svoju kompaniju i proizvode i usluge.

Pročitajte i:  PC Press video: Čak 70% prinosa na američkoj berzi vuče 7 IT giganata | Nikola Altiparmakov

Poruka koju šaljete mora biti jasna i zanimljiva, ukoliko želite pravi feedback od učesnika skupa. Međutim, dosta stručnjaka u svojim oblastima ima problem javnog nastupa, gde svašta može poći “po zlu”, od treme pa sve do nekih eksternih faktora koje morate predvideti. Pitanje koje se postavlja je: “Kako savladati i/ili usavršiti veštine javnog govora?”

Kako usavršti veštine javnog nastupa?

Na BIZIT radionici nećete naučiti da budete savršen govornik. Naprotiv, naučićete kako da od svojih divnih nesavršenosti napravite autentičan, interesantan i, nadasve, samopouzdan nastup.

PC Press i Tomato Tomato Communications organizuju celodnevni komunikacijski trening za savladavanje veštine javnog govora 11. decembra 2015. u prelepim prostorijama hotela Crystal u Beogradu. Trening, koji će održati tim iskusnih govornika i predavača sa Brankom Đakovićem i Jelenom Rupnik na čelu je namenjen svima onima koji su se prepoznali u prvom delu ovog teksta i koji žele da razviju i usavrše svoje umeće javnog govora.

Učesnici će imati priliku da nauče kako da:

  • brzo i kvalitetno pripreme prezentaciju i nastup
  • pobede tremu kada govore pred publikom
  • svoju kompaniju predstave na snažan i uverljiv način
  • ostave snažan utisak
Pročitajte i:  PC Press video: Vijetnam, raj za digitalne nomade | Ivana i Goran Babić, Dva ranca beg iz kanca

Agendu i uslove za učestvovanje na radionici možete pogledati OVDE, a organizatori su pripremili i specijalne popuste za rane prijave. Radi što boljeg kvaliteta radionica, broj učesnika je ograničen. Zato, budite proaktivni i registrujte se za ovu veoma korisnu radionicu najkasnije do 1. decembra.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,