Blizzard olakšava otključavanje heroja u Overwatch 2 igri

Jedna od glavnih promena koje je Blizzard napravio u Overwatch-u 2 bila je stvaranje novih heroja iza Battle Pass-a. Igrači koji se odluče za besplatnu traku Battle Pass-a neće morati da prolaze kroz toliko nivoa da bi mogli da koriste novi tenk u svim režimima igre.

Blizzard olakšava otključavanje heroja u Overwatch 2 igri

Blizzard se trudi da Overwatch 2  bude što zabavniji igračima

Nakon pregleda podataka za sezonu 1, Blizzard premešta Ramattra-u u nivo 45 Battle Pass-a i olakšava dovršavanje još nekoliko nedeljnih izazova. Iako bi Blizzard mogao ponovo da pomeri heroje na više nivoe borbenog prolaza u narednim sezonama, to se čini malo verovatnim s obzirom na reakciju koju je dobio u prvoj sezoni. Kada su problemi sa lansiranjem nestali i svi su mogli da se prijave, novi igrači su morali da dostignu nivo 55 besplatne borbene propusnice da bi otključali Kiriko, za šta je mnogima trebalo dosta vremena.

Oni koji kupe premium propusnicu za drugu sezonu takođe će odmah dobiti pristup Ramattra-i. Nedovoljan broj igrača se opredeljuje za heroje podrške, što je dovelo do dugog čekanja da igrači tenka i štete uđu u meč. Blizzard planira da podršku učini zabavnijom i korisnijom za igranje, ali kada se novi likovi uvedu u druge uloge, verovatno će igrači želeti da ih isprobaju. Ramattra je daleko od jedinog dodatka u drugoj sezoni. Postoji tema iz grčke mitologije, a borbena propusnica uključuje skinove koji odaju počast osobama poput Zevsa i Posejdona.

Pročitajte i:  Blizzard je upravo ubio Diablo 4 objavljivanjem liste promena 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,