Brave dobio pretragu za slike i video snimke

Brave-ov pretraživač više ne zahteva da skočite na Bing ili Google samo da biste pronašli fotografije ili video zapise. Kompanija je uvela upite za slike i video u Brave Search, pomažući vam da pronađete medije uz zadržavanje istog nivoa privatnosti i slobode pristupa.

PCPress.rs Image

Brave ima veću kontrolu nad rezultatima pretrage

I dalje ćete imati mogućnost da nastavite sa pretragom konkurenata, bar neko vreme. Brave napominje da neke funkcije pretrage, kao što je filtriranje po razmeri ili licenci, još nisu spremne. Izbor vam pomaže da dobijete rezultate koje tražite, sve dok vam ne smeta da koristite glavni motor.

Svako može da koristi Brave-ov pretraživač na web-u, iako je postavljen kao podrazumevani u pretraživaču kompanije. Kompanija se nada da će proširiti svoj domet tražeći od korisnika da doprinesu anonimnom Web Discovrey projektu.

Brave je prestao da koristi Bing-ov indeks pretrage u maju. To je smanjilo 7% rezultata, ali i dalo Brave-u veću kontrolu nad svojim rezultatima. Ovo neće nužno dovesti do porasta tržišnog udela. Međutim, ovo eliminiše veliku zamerku ako želite da minimizirate prikupljanje podataka što je više moguće.

Pročitajte i:  Brave internet pregledač dobija AI asistenta za Android

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: