BIZIT plus

LG predstavio prenosni TV u koferu

Do sada smo videli mnogo neobičnih IT gadžeta, ali slobodno možemo da kažemo da je LG uspeo da predstavi jedan od najčudnijih do sada. U pitanju je StandbyMe Go, prenosni TV sa ekranom osetljivim na dodir, dijagonale 27 inča, spakovan u kofer, zajedno sa baterijom i zvučnicima.

PCPress.rs Image

LG StandbyMe Go poseduje 1080p rezoluciju i zasnovan je na WebOS platformi. S obzirom da ima preinstalirane sve streaming aplikacije i WiFi konekciju, poseduje mogućnost streaming sadržaja na svim lokacijama na kojima postoji Internet konekcija. Naravno, tu je i opcija povezivanja nekog eksternog uređaja preko HDMI porta, AirPlay-a ili Bluetooth-a.

Kofer, pored samog TV-a poseduje i 20W zvučnike sa podrškom za Dolby Atmos, koji su dovoljno glasni za ostvarivanje pravog ugođaja tokom kampovanja ili gledanje TV-a u dvorištu. Interesantno je da TV može da se zarotira, čime se maksimizuje prikaz video sadržaja snimljenih mobilnim telefonima. Ugrađena baterija je u stanju da izdrži do tri sata reprodukcije, što je dovoljno da se odgleda jedan film ili nekoliko epizoda omiljene serije.

Pročitajte i:  Kompanija LG strateški investira u robotiku

Cena ovog neobičnog „putnog“ TV kompleta iznosi 1000 dolara (u pretprodaji), a početak prodaje očekuje se krajem avgusta.

Izvor: The Verge

Facebook komentari: