ERP 2024

CA: Novi bezbednosni proizvodi

CA LogoKompanija CA predstavila je nove verzije svojih proizvoda koji nude unapređena bezbednosna rešenja za IT sisteme.

CA Access Control 12.5 ima nove karakteristike koje će povlašćenim korisnicima omogućiti sveobuhvatno upravljanje kao i poboljšanu kontrolu pristupa hostu, dok poboljšana integracija CA Identity Manager 12.5 i CA Role&Compliance Manager 12.5 rešenja omogućava efikasnije upravljanje identitetima.

IT administratori u većini organizacija imaju naloge povlašćenih korisnika koji im omogućavaju sveobuhvatniji pristup IT sistemima. Međutim, ako se privilegovan pristup ne kontroliše pravilno, odnosno ukoliko uopšte ne može da se kontroliše, on može da predstavlja ozbiljnu pretnju za bezbednost. CA Access Control 12.5 pomaže u upravljanju normativnim usklađivanjem i sprovođenjem kontrole privilegovanih korisnika na bazi politike i pravila preduzeća, te kontrolisanjem delova sistema kojima, pre svega, može da pristupi kao i onih aktivnosti koje može da preduzme u određenim okolnostima.

CA Identity Lifecycle Management na jedinstven način unapređuje način na koji organizacije mogu da upravljaju identitetima. Poboljšana integracija CA Role&Compliance Management alatom za analitiku i pravila sa sposobnošću CA Identity Managera da automatizuje proces dodele ovlašćenja pomoći će kupcima da sprovedu smart provisioning. Time će im biti omogućen proaktivni pristup udovoljavanju bezbednosnih propisa i usklađivanja, dok će istovremeno moći da povećaju poslovnu efikasnost.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Zaštita tajnih i poverljivih informacija nikada nije bila važnija za organizacije
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,