Calculus ERP nove generacije

Uz ERP Calculus 12 izgradite digitalnu tvrđavu i unutar nje upravljajte svojim poslovanjem uprkos najavljenoj krizi u godini koju karakteriše poslovna neizvesnost.

Energetski izazovi i posledice zdravstvene krize među glavnim su događajima koji su obeležili 2022. godinu. Ta dešavanja su Calculus razvojnom timu pokazala nove tačke pritiska u oblasti razvoja Calculus 12 ERP softvera: kompanije moraju da reaguju brže, fleksibilnije i prilagodljivije geopolitičkim i ekonomskim situacijama. Pandemija korone, rat u Ukrajini, kriza sirovina, energije i transporta postavili su brojne izazove sa ogromnim pritiscima na klasične ERP oblasti, kao što su nabavka i logistika. Uz to, stupili su na snagu novi regulatorni propisi koji takođe zahtevaju nove ERP funkcije i procese. Iako trenutna situacija može da nagoveštava trend štednje pre nego ulaganja, mnoge kompanije su odlučile da se okrenu digitalnoj transformaciji.

Ovo je nesumnjivo jedan od razloga zbog kojih je naš razvojni tim uveo niz novih funkcionalnosti u ERP Calculus 12, uprkos najavljenoj kriznoj situaciji u 2023. godini koju karakteriše izražena poslovna neizvesnost.

Šta je ERP Calculus 12?

Calculus 12 pruža brzorastućim kompanijama provereno i u praksi dokazano domaće ERP rešenje za upravljanje celokupnim poslovanjem. Calculus 12 je pristupačan ERP, bogat funkcijama koje čvrsto povezuje konzistentnost, kontrola, vidljivost i tačnost. To je savršen softverski alat za sve one privrednike koji traže načine da smanje operativne troškove, pojednostave procese i iznađu nove načine za ubrzanje digitalne transformacije.

ERP Calculus 12 obuhvata kompletan paket aplikacija za upravljanje poslovanjem, uključujući komercijalu, finansije, računovodstvo, evidenciju imovine, obračun zarada, upravljanje organizacionim jedinicama i filijalama sa naglaskom na analitici podataka. Pogodan je za proizvođače koji proizvode kroz diskretne i serijske procese uz detaljno planiranje proizvodnje.

Sa Calculus 12 ERP-om posao postaje dinamičniji, moderniji i konkurentniji u digitalnoj eri kroz poboljšane poslovne procese i integraciju sa eksternim poslovnim platformama. Neophodno je da budete u stanju da brzo reagujete na vreme krize ali i na nove zakonske regulative

Pruža alate za upravljanje nabavkom, prodajom na veliko i malo, obračunom troškova posla, barkodiranje, praćenje serijskih brojeva, upravljanje i praćenje zaliha u realnom vremenu (stanje, rezervisano, pozajmice, raspoloživo, minimum, maksimum).

Pročitajte i:  Pet razloga da vaša poslovna rešenja budu u oblaku

Generiše XML e-fakture, preuzima i šalje propisana dokumenata direktno u SEF. E-fiskalizacija je omogućena putem zasebnog modula za prodajno mesto Calculus Kasa ver.950/2022.A (napredni ESIR). Poseduje niz funkcija za upravljanje uslugama, upravljanje agentima prodaje i provizijama agenata, upravljanje redovnim kupcima preko kartica lojalnosti (Loyalty Card), upravljanje ugovorima s kupcima i dobavljačima, upravljanje otpremom, prilagodljivo izveštavanje, upravljanje pravima pristupa korisnika, integraciju sa e-mail i FTP klijentima i još mnogo toga.

Kome je namenjen Calculus 12?

ERP Calculus 12 koriste preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća, finansijske i poreske računovođe i timovi za donošenje odluka u kompanijama raznih industrija.

Kako se koristi Calculus 12?

Calculus 12 je integrisano softversko rešenje za planiranje resursa preduzeća (ERP) zasnovan na pretplati i dostupan lokalno (on-premise/LAN arhitektura), u oblaku (cloud) ili hibridno (hybrid ERP).

  • Calculus 12 ERP u oblaku
    Kad Calculus 12 radi u oblaku, značajno pojednostavljuje vaš IT pejzaž, pošto se podaci ne čuvaju lokalno, a cloud aplikacije se mogu pokrenuti na računarima sa Windows, Mac i Linux operativnim sistemima.
  • Calculus 12 lokalno (On-premise)
    Kad Calculus 12 instalirate i koristite u sopstvenom poslovnom prostoru, dobijate maksimalnu fleksibilnost i kontrolu, ali ste sami odgovorni za održavanje servera i pravljenje rezervnih kopija podataka.
  • Calculus 12 Hibridni ERP
    U hibridnoj konfiguraciji Calculus 12 aplikacije se istovremeno pokreću u oblaku i u lokalnom poslovnom prostoru.
Pročitajte i:  eLikvidatura: Vaša kombinacija za SEF

Da li je integrisan s drugim platformama?

Zakonske promene zahtevaju nadogradnje Calculus 12 ERP-a jer smo svesni da ako Calculus 12 želi da potvrdi liderstvo i u budućnosti, danas mora biti sposoban da se trenutno prilagodi svim promenama. U tu svrhu razvili smo Calculus Web servis interfejs za programiranje aplikacija (API) za integraciju s nezavisnim platformama za e-trgovinu (B2B i B2C) i platformama za isporuku.

Takođe, ERP Calculus 12 se preko API-ja vladinih platformi direktno integriše s vladinim platformama kao što su e-fakture, e-fiskalizacija i NBS Web Service.

Energetski izazovi i zdravstvena kriza su obeležili 2022. godinu, a ta dešavanja su Calculus razvojnom timu pokazala nove tačke pritiska u oblasti razvoja Calculus 12 ERP softvera

Da li je dostupno testiranje?

Ukoliko ste zainteresovani za Calculus 12, možete iskoristiti besplatni test period do 30 dana i samostalno ga testirati u lokalnom okruženju vaše firme (on-premise) ili u oblaku (cloud). Pošaljete nam na e-mail softver@calculus.rs zahtev za testiranje s ličnim podacima i podacima firme (pun naziv firme, PIB i MBR) i mi ćemo vam poslati podatke za prijavu na CalculusCloud ili link za preuzimanje instalacije Calculus 12 ERP-a koju ćete instalirati na lokalni server kompanije. U oba slučaja testiranje obavljate na DEMO bazi sa oglednim podacima.

Koliko košta ERP Calculus 12?

Distribuira se u tri izdanja: lokalno (on-premise), hostovano u oblaku (cloud) i po posebnoj narudžbi prema potrebama naručioca (Enterprise). Svi moduli Calculus 12 ERP-a su uključeni u cenu osnovne mesečne pretplate. Ukupna cena se sastoji od tri glavne komponente: licenci koje se jednokratno plaćaju, osnovne mesečne pretplate i broja korisnika. Knjigovodstvene agencije imaju posebne pogodnosti. Naknada za implementaciju i početno podešavanje naplaćuje se na osnovu utrošenog vremena konsultanta. Bilo kada možete dodati nove korisnike. Za sva dodatna pitanja molimo pošaljite upit na softver@calculus.rs.

Pročitajte i:  PC Press video: ERP na zadovoljstvo korisnika – BIZIT panel
PCPress.rs Image

Kako je organizovana podrška?

Podrška je obezbeđena putem CALCULUS HELP DESK-a, baze znanja, putem onlajn tutorijala, video-tutorijala, konsultanata za implementaciju i mrežu zastupnika i distributera.

Zašto odabrati Calculus 12 ERP softver u 2023. godini?

Sa Calculus 12 ERP-om posao postaje dinamičniji, moderniji i konkurentniji u digitalnoj eri kroz poboljšane poslovne procese i integraciju sa eksternim poslovnim platformama. Neophodno je da budete u stanju da brzo reagujete na vreme krize i nove zakonske regulative. Bilo da su problemi u lancu snabdevanja ili rastući troškovi energije – više nego ikad kompanije su suočene sa izazovom da brzo i efikasno odreaguju na konstantno promenljive uslove poslovanja. Pored toga, zahtevi zakonodavca u digitalnoj sferi postaju sve obimniji i složeniji. Primer su zakoni koji su već u primeni o e-fakturama i e-fiskalizaciji, a u najavi su zakoni o e-otpremnicama i e-akcizama. Ovo zahteva novu integrisanu funkcionalnost za Calculus 12 ERP kao centralno čvorište podataka i procesa koje će transformisati vašu kompaniju u digitalnu tvrđavu kako biste u realnom vremenu imali uvid u operativne i finansijske performanse i time zasluženo obezbedili vodeće mesto u novoj digitalnoj ekonomiji.

Hvala vam što ste odvojili vreme da se upoznate sa Calculus 12 ERP softverom. Ako imate bilo
kakvih pitanja, pišite nam na prodaja@calculus.rs.

calculus.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,